| Andrei200202 a întrebat:

Cu măsurile astea care au intrat în vigoare de azi am inteles că mă mai pot duce la magazin?
Nu știu dacă imi trebuie si adeverința de aia, nu vreau sa ma trezesc sa iau vreo amendă.
Stiti careva?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Zilnic sunt socat cum majoritatea nu pricepe 3 cuvinte care sunt repetate la nesfarsit peste tot. DA AI NEVOIE DE DECLARATIE PENTRU ABSOLUT ORICE IESIRE DIN CASA.

Cum se vad statisticile alea despre analfabetismul functional in Romania.

5 răspunsuri:
| Andrei200202 explică (pentru suntserios):

Bai șmechere, am citit că ai voie sa iesi doar la magazin si muncă. Mă gândeam că pentru astea nu trebuie sa fac *acatu ala de cerere.
"* Cetățenii pot ieși pentru a face cumpărături sau pentru a merge la serviciu"
Eu stau la tara si fac pana la magazin 5 minute, mi se pare o prostie sa fac cererea ***** Nu scrie nicăieri clar că se fac pentru orice ieșire din casă

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Andrei200202):

Scrie extrem de clar la punctul 4 din ordonanta data aseara... exrtrem de clar. Plus pe toate site urile de stiri / posturile de televiziune au prezentat atat continutul ordonantei cat si modele de completat declaratia.

| Andrei200202 explică (pentru suntserios):

Nu m-am uitat la tv, evit

| Nat1 a răspuns:

Du-te la un magazin apropiat nu prea departe.Fa rost de niște delacratii de la cineva care are sau scoateți la imprimanta.Pana atunci scrieti pe o coală A4 datele si motivul si poate e ok.

| Mosotti a răspuns:

Iti trebuie adeverinta aia si pentru cumparaturi! Trebuie sa scrii acolo unde te duci, nu conteaza unde te duci si ai voie, trebuie scris si prezentat, plus buletinul sa-l ai la tine mereu.

Oricum noi ne facem ca facem ceva de fapt, pai azi la Lidl intra lumea asa cum intrau si inainte, nu purtau manusi, masca, puneau mana pe produse fie si ambalate, apoi puneai tu sau luai, si se poate lua si dupa suprafete destul de rapid.
Nu uita ca nu e asa ca e mana, poate intra direct prin piele, asta banui, nu sunt sigur, ca tot asa ramane pe ambalaj si de la ceilalti, mai transpiri pe mana, si prin asta poate a se pune pe suprafete, nu doar prin respiratie, nu e de gluma.

La Mega Image la fel azi, erau 4-5 persoane la coada nici la 1 m distanta, fara masti, manusi, nimic. S-au luat masuri dar nu suficiente. Cand ne-o lua dracu pe toti, poate abia atunci ne trezim.