| Superior a întrebat:

Cum ajung doi oameni de sex opus bineinteles sa se cunoasca si sa formeze un cuplu? In ce circumstante?

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din diferite circumstante. Pot fi colegi de munca/scoala, vecini, pot avea prieteni comuni, sau mai sunt cei care se agata in public, fara sa se stie nici macar din vedere.
Trebuie sa fie amandoi curiosi sa se cunoasca, sau sa fie unul suficient de insistent, ori sa-i aduca "soarta" impreuna, din alte motive. Descopera lucruri in comun si/sau lucruri atractive la celalalt, si li se aprind antenele. Cateodata e si voluntara treaba, alteori te trezesti pur si simplu atras de persoana respectiva, de parca ar avea magnet, ca nici nu iti dai seama ce se intampla.
Iar un cuplu oficial, formeaza dupa cativa mici pasi (intalnire, sarut, un minim de cunostinte despre celalalt).
Sau mai sunt, pe la tara, aia care se combina brusc, cand unul din ei se desparte de ex. Intai se intreaba direct "ba... vrei sa fii cu mine?", apoi se pune balena in bratele lui, el o pipaie speriat, si se ling.

| J0B0MAT a răspuns:

Presupun că despre doi oameni de acelaşi sex ştii cum ajung să se cunoască şi cupleze, din moment ce nu întrebi. Şi la cei de sex opus e cam la fel.

| Hammurabi a răspuns:

În nici o circumstanță. E arta comunicării.
Pur și simplu comunici cu oamenii din jurul tău, pentru că printre ei trăiești (asta în cazul în care nu ești genul care nu-și mișcă curul din fața calculatorului).
Dacă știi să comunici și ai și un dram de inteligență poți sta de vorbă cu oricine și poți capta atenția orcui în orice conversație.
Dar de obicei asta e ceva natural care ține de tine, probabil cu care te naști. Nu e o aplicație pe care ți-o instalezi. laughing
Se poate și învăța dacă nu o ai nativ, dar cere multă perseverență.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Hammurabi):

Pui emoticoanele astea -> laughing din obişnuinţă sau chiar râzi mereu?

| Hammurabi a răspuns (pentru J0B0MAT):

Chiar mă distrez. N-am ticuri nervoase.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Normal ar fi sa cunosti cateva persoane, sa menti legatura, sa faceti sex si dupã incet sa se ajungã la un cuplu.totul Depinde de femeie, daca e pregatita si cauta o relatie, ca altfel nu ai cum.Nimanui nu-i plac oamenii disperati, din prima cautand sa formeze un cuplu. Si nu intotdeauna conteazã aspectul fizic, de noroc, sunt si baieti urâti cu fete dragute, dar toatã chestia e de noroc, deoarece le-au prins la timpul potrivit si circumstantele potrivite.

| Maria3458 a răspuns:

Trebuie sa iasa la intalnire sa comunice mai mult sa vada daca au ceva in comun

| Superior explică (pentru Maria3458):

Si cum invita baiatul pe fata? Spre exemplu daca tu ai fi singura si eu as zice hai sa ne intalnim undeva, m-ai cataloga instant ca o persoana de evitat. Daca barbatul ia invitatie de la femeie accepta, dar nu se intampla asta.
Deci?

| Maria3458 a răspuns (pentru Superior):

Depinde de felul cum iti vorbeste

| Maria3458 a răspuns (pentru Superior):

Trebuie sa ai si curaj