|

Cum ar fi viata unei persoane singure care nu s-a casatorit niciodata care a renunțat sa mai incerce? Fara copii, fara soț/iubit ....Ar fi viata mai grea sau mai usoara dupa voi?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde, am de gand sa traiesc asa pentru ca mi se pare mai usor si sigur. prea multa neincredere si risc sa fiu tradat daca m-as baga intr-o relatie. Cred ca singuratatea e cea mai buna nevasta/sot pentru un om. Iti arata drumul cel bun in viata si nu te tradeaza cu nimic, cine rezista asa e om cu instalatie de otel nu e de glumit.

| a răspuns:

Depinde de persoana, nu este o regula generala. Ce, daca esti introvertit, inseamna ca este rau sa fii asa? Ei prefera singuratatea, chiar daca extrovertitilor li se pare un chin.

| a răspuns:

Frate meu nu s-a casatorit niciodata, dar are conceptia ca mai bine necasatorit decat divortat, nu se poate spune ca a fost fericit in viata dar nici nefericit.A avut relatii in viata dar din cauza nepotrivirii de caracter nu au ajuns sa oficializeze relatia si erau atit de scurte ca niciodata nu i-am cunoscut nici o partenera.De renuntat nu a renuntat nici pana ziua de azi sa gaseasca pe cineva pentru a intemeia o familie desi are 44 de ani.Iar eu care sunt vaduva de 9 ani si pot spune ca nu este o fericire sa fac fata zilnic provocarilor vietii si sa nu am parte de nici o mingiere dar decat sa am parte zilnic sau saptaminal de certuri enorme pentru nepotrivire de caracter sau pentru ca cineva sa imi impuna ceva ceea ce eu nu doresc sa fac sau sa gindesc atunci mai bine singura.

| a răspuns:

Pentru o femeie ar fi mai Usoara. O femeie necasatorita/fara copii are cautare mai mare indiferent de varsta.
Luand in considerare cum se urca pe scara sociala/ierarchica in ro, la munca/venit ar avea viata mult mai usoara. Iar amanti. fara numar.

| a răspuns (pentru AA1CK3D):

Nu e asa, dupa 30 - 40 incep sa devina urate multe femei romance, si barbatii o sa caute tinere intre 18 - 28 cam asa. Invers se poate un barbat care nu a baut si na fumat e mai atragator arata mai bine ingrijit, o sa fie cautat de tipe inclusiv de 16 ani dar mai trebuie o masina de fite acolo sa atraga atentia altfel nu merge treaba. E cu dus si intors, pan' la urma ai bmw sau ferrari de multe ori ele nici nu se uita la tine tine mai mult e aura care o emani, energia spirituala aia respinge sau atrage femeiile. La noi e greu avem energie negativa si nu atragem deloc oricat de mult ne straduim cu ele, santem programati in viata sa traim singuri pana murim, ma gandesc sa imi pun in casa un panou cu sticla si o pastila sau un fluid letal, cand simt ca raman fara puteri si abia ma pot misca din pat sparg geamul si ramas bun de la viata.

| a răspuns:

Depinde de tine. In viata trebui sa decizi daca iti esti rai sau iad. Viata ta poate fi usoara si fara sa ai pe cineva langa tine, viata ta nu depinde de cei din jur, tu alegi pentru ca tu iti esti propriul bine.