anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti ca esti mai bine, ii spui unui om in fata ce vrei sa spui sau spui altor persoane despre respectiva persoana?

14 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Sa spui in fata! Un om okey asa face. Faptul ca spui altora si nu lui, arata perversitate.
Eu spun oricui in fata ce am de zis.
Ca daca spui, e posibil sa-si dea seama ce te deranjeaza si sa se remedieze, sau sa stie ca nu poate sa te ia de prost in caz ca, crede ca nu te prinzi de anumite chestii.
Daca spui altora ce rezolvi?

Ce treaba au altii cu voi?!

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Si daca se supara?

| Andreeush a răspuns:

Îi spui în persoană ce ai de zis, așa fac oamenii normali.

| RAY a răspuns (pentru Andreeush):

Si daca se supara? aaaa

| Andreeush a răspuns (pentru RAY):

Și crezi că e mai bine să discuți cu alte persoane ce ai de zis?

| Bizon95 a răspuns:

Prima versiune se numeste confruntare
a doua se numeste barfit pe la spate
trage concluzia singur

| RAY a răspuns (pentru Bizon95):

Si daca se supara? aaaaaa

| FreddieM a răspuns:

Pai daca ai ca scop lamurirea unei situatii, povestind altor persoane, nu doar ca nu rezolvi nimic, dar iti strici si imaginea. In plus,, ceilalti" au destule pe cap, crezi ca le-ar pasa de problemele tale? Si daca te asculta, vei deveni tu insuti motiv de discutie pentru ceilalti, bineinteles tot in maniera ascunsa. In concluzie, confruntare directa, rezolvare sigura. Succes

| RAY a răspuns (pentru FreddieM):

Si daca se supara? aa

| Raizing a răspuns:

Mai bine -te abții!

| ZetZ a răspuns:

Ca sa iti fie viata mai simpla si mai buna, spui in fata, daca nu inteleg sau ii deranajeaza (poti sa o spui frumos nu brutal) e problema lor. E aiurea sa ai persoane false pe langa, asa ca e mai bine sa vezi cine merita si cine nu.

| RAY a răspuns (pentru ZetZ):

Si daca se supara? miau

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Daca se supara, acel om nu are inteligenta la un nivel optim, un om destept nu se supara daca cineva ii zice ca greseste sau ca are nu stiu ce, ci se bucura ori ca sa se indrepte, ori daca nu poate, sa se accepte asa cum este, sa-si vada hiba ca sa nu se mai tot mire de acel ceva, si sa se placa asa cum este.
Deci nu prea mai ai ce cauta cu acel om mai putin inteligent ca tine, care nu face ce am spus.

| ZetZ a răspuns (pentru RAY):

Daca nu ai curaj sa spui in fata esti doar un las... si daca se supara, e clar ca nu e deschis sa auda adevarul sau opiniile altor persoane, asa ca mie de exemplu nu imi place sa am asa oameni in cercul meuhappy