NOname
| NOname a întrebat:

Cum credeti, care este ora de varf pe TPU? Adica cand sunt cei mai multi utilizatori online?

31 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tind să spun că după orele după-amiezii până târziu în noapte.
Pa, pa.

| Silvia a răspuns:

Şi eu m-am întrebat asta de multe ori.Cred că seara, cam pe la 10. Dimineaţa cred că ar mai fii, dar ţinând cont că mulţi dorm, sunt la serviciU sau la şcoală, iar seara sunt majoritatea acasa, cred că seara este TPU cel mai aglomerat.

| Rukhsandra a răspuns:

Cam intre 22:00- 00:00 sunt cei mai multi.atuci gasesti destule intrebari dragute big grin

| Alexandru a răspuns:

Cred ca pe la orele 19. 00-20. 00. Dar probabil aceasta ora de varf va fi si mai greu de stabilit dupa ce va incepe scoala pentru ca prezenta pe site va fi determinata de programul de la scoala iar unii invata de dimineata si altii dupa amiaza. Acum, lucrurile sunt ceva mai clare pentru ca este vacanta.

| Siracuzia a răspuns:

Eu cred ca orele de varf sunt19:00-21:00 pentru ca atunci multi sunt liberi si pot intra pe TPU(este sfarsitul zilei, si-au incheiat orice activitate).

| ancutsa410 a răspuns:

Noaptea la 12?hee hee

| cυρcαкє a răspuns:

Eu zic ca mereu, mai putin intre orele 3:00 si 7:30.

| Oxanna a răspuns:

Eu zic ca de pe la 16. 00-20. 00 apoi majoritatea tinerilor, ies prin oras, si apoi de la 23. 00 pana dimineatabatting eyelashes

| imortal a răspuns:

10. 00-12. 00 si 18. 00 22. 00

| Anileda a răspuns:

20 00 -00happy

| Aurorah a răspuns:

Buna!
Clar sera! De ce?
Deoarece dimineata majoritatea se afla ori la scola... ori la servicu...deci presupun ca seara happy

| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!
si eu m-am intrebat asta de multe ori si am observat, eu intrand in fiecare zi pe TPU, ca intre orele: 19:00 - 22:00 daca pui o intrebare, garantat in 3 min. ai minim 5 rasp.
sper ca te-am ajutat!

| smaranditza a răspuns:

Salut, noname! ora de var f? cred ca ar fi intervalul 20 - 23 ale fiecarei zi, dar adevarul adevarat este ca nu am fost foarte at enta la acest aspect.

| zxsds a răspuns:

Administratorii ne poate spune mai exact! Conform datelor SATI...

| KimK a răspuns:

Pe la 21:30-01:00

| Ada11 a răspuns:

Cred ca de la 19-...

| alejinxique a răspuns:

Pai atunci cand se incarca foarte greu site-ul adica seara pe la 22-02.

| SexApeeal a răspuns:

Seara este cel mai sigur ca-s multi utilizatori ca majoritatea in timpul zilei nu cred ca stau pe pc si seara pe la 10, 11 sunt cei mai multi!

| CriCri a răspuns:

Cred ca toata ziualaughingDaca ar fi sa scrie undeva cati vizitatori sunt online, ar fi mai simplu sa ne dam seamabig grin

| ExTaZy_7517 a răspuns:

Nu cred ca pot vedea asta... eu ai zice sa se faca si un cheat gen facebook dar personalizat TPU.ro zic

| elisa_2627 a răspuns:

Cred ca dimneata...intre orele 8-12.

| YESname a răspuns:

Pe la ora 20:00 pana la 09:30. asa stau eu

| AlexutzaSiNimik a răspuns:

Pai dimineata de la orele 7 pana la maxim 3- 4 nu prea sunt, cam pe la ora 5 pana mai tarziu sunt mai multi utilizatori online ca e seara, se plictisesc si pllus multi nu sunt la serviciu ori la scoala! big grin :*

| sonya69 a răspuns:

Cam pe la 10:00-11:00happy

| foreverANDaDAY a răspuns:

De pe la 22 pana la 00

| Elenutza_8844 a răspuns:

Pai cam in jurul orelor 14:00 si 19:00 sunt cei mai multi utilizatori TPU

| Buggz a răspuns:

Seara de la vreo 9 cand ai chefu ala de vorbit pana la vreo 12 cand te ia cu somn

| Sweet_1111 a răspuns:

Pai cred ca cand merge mai greu, atunci e mai aglomerat

| ηυмα єυ ¢υ єℓℓℓ вαι :x a răspuns:

Poi...

Eu zic ca la amiaz.

In jurul orelor 2 la amiaz-11 noaptea...batting eyelashes

adica asa credbatting eyelashes

sper ca te.am ajutat :*

byebye love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am stat pe TPU cam in fiecare perioada a zilei si pot spune ca orele "de varf"sunt dupa 20:00.In rest, sunt destul de multi utilizatori si dupa ora 16:00.Imi cer scuze ca raspund atat de tarziu, dar am lipsit o perioadahee hee.

Întrebări similare