Sunt oameni care au jucat zeci de ani aceleași numere, combinații și nu au câștigat nimic. Alții, poate joacă o dată și câștigă ceva. Este soarta, norocul. Dar, unii folosesc arhiva numerelor extrase în ultimul an, de exemplu și observă repetivitatea unor numere și combinații.
Plus, observă, marile câștiguri, ce numere și combinații au avut.
Succes!
Ai văzut cum se face extragerea, cu bile și cu aer. Din punctul de vedere a acelei instalații, 25 este la fel de apropiat de oricare alt număr, nu numai 27. Iar coincidența este dictată de întâmplare. Iar șansa să iei lozul cel mare este așa de mică, mai mică decât să te muște un sarpe, să te trăznească sau să te lovească un meteorit, ceva de genul. Dacă ești nervos când pierzi, nu juca, e păcat și de bani, și de nervii tăi.
Daca e sa o luam pe conspiratii...
Cel mai proabil se extrag numerle care ofera un castig total cat mai mic, de acolo, se vor alege bilele extrase.
Nu stiu cum sta treaba ca nu joc si nici nu m-am interesat, dar daca intr-adevar sunt "programate" numerele castigatoare si nu e extragerea aia la noroc care se facea la TV pe vremuri, atunci banuiesc ca dupa ce se introduc in calculator alegerile jucatorilor, in functie de astea, se exclud formatiile de 3 numere care apar cel mai des pana in punctul in care ramane o serie de 6 numere care nu se gasesc (sau se gasesc cat mai putin) grupate pe biletelw jucatorilor.
Oricum...ca idee, ma gandesc cata speranta trebuie sa ai in viata ca sa investesti in ceva cu o probabilitate de castig de 0, 0000000715
Asa ti se pare. Asa mi se parea si mie. Dar degeaba pui 25 sau 27 daca nu pui 26. Asta nu inseamna ca ai fost pe aproape.