| anonima4all a întrebat:

Cum isi poate da seama un baiat daca prietena lui a mai facut ceva cu alt baiat? dar o fata km isi poate da seama daca prietenul sau a mai facut ceva cu alta fata? se cunoaste cv?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

De regula, prima relatie sexuala in cazul fetelor, inseamna pierderea virginitatii, adica himenul a fost perforat si la urmatorul act sexual, nu se mai simte (din partea baiatului) nici un fel de rezistenta la consumarea actului sexual. La baieti insa, nu ramane nici o urma vizibila daca a mai avut sau nu relatii intime cu alta fata, pentru ca asa este construit organul genital masculin.
Baietii chiar daca nu au avut relatii sexuale, au polutii nocturne, in perioada de adolescenta, ceea ce inseamna ca au eliminat lichidul seminal, in urma unei excitatii produse de un vis. Daca nu a mai avut relatii intime cu nimeni pana atunci, de regula, baiatul este mai timorat pentru ca nu prea stie cum sa se comporte, pentru a fi la "inaltime".
Cred insa ca, este important ca cei doi parteneri, sa fie sinceri de la inceput si sa stie fiecare daca este un risc pentru celalalt partener, daca nu s-a imbolnavit cumva de o boala de natura venerica. De aceea trebuie sa se si protejeze si sa-si faca unele analize medicale, care pot pune in valoare daca sunt sau nu sanatosi. O data inceputa viata sexuala, fiecare partener trebuie sa-si asume si responsabilitatile ce apar, respectiv daca fata ramane insarcinata.

7 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Daca a mai facut "ceva" ce? Sex vaginal, prin prima partida de sex pe care o au, insa experienta asta nu e relevanta mereu. Unele fete nu au himen din alte motive decat dezvirginarea, asa ca nu sangereaza si nu le doare. Cel mai bine discutati si aveti incredere unul in celalalt. Cu cine si ce ai facut inainte nu este atat de important, daca ambii parteneri au fost responsabili si sunt si in relatia actuala la fel.

cami
| cami a răspuns:

Ii apare un cos in plus laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fata ar putea sa nu fie asa interesata, sau foarte!, in functie de cum s-a simtit cu celalalt... mai poate si mirosi, a altul! iar el, nu prea mai poate chiar la fel, daca vine obosit de dincolo... dar, mai depnde si de varsta!, daca e cam junior, te cam poate pacali, ca aia, ca ailalta, depinde... e mai golit, daca asta iti poate spune ceva, dar el poate spune ca a fost la baie, si s-a gandit la tine, si... si asa mai departe!

regis
| regis a răspuns:

Important e daca a facut recent sau nu, nu daca a facut vreodata. Iar in cazul asta la fete nu sunt metode, pentru ca odata spalata e ca noua. La baieti se face insa testul cu ligheanul: ii pui ouale intr-un lighean cu apa. Daca plutesc e motiv de divort, daca se scufunda sunt inca pline. happy

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Ha ha ha. Ceva, ce? Placinte? Daca ar fi facut, ce? A cazut cumva bila de pe ASE? Nu s-a intamplat nimic. Atunci cand iubesti pe cineva, atunci cand il consideri aproape de sufletul tau, toate celelalte dispar. Nu are absolut nici o relevanta daca a mai facut ceva. Poate doar unele gesturi stangace sa dea ceva de inteles, dar si lipsa de experienta este observata mai usor de catre cei care au o experienta bogata. Asa ca...

| sabina a răspuns:

Prin comunicare.

| paul_8928 a răspuns:

El trebuie sa isi uramareasca prietena