|

Cum sa fac să găsesc un elev sau student care sa îmi facă un abonament de o luna la metrou și să câștige și el ceva?

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta in Regie.

| a răspuns:

Nu poti, pentru ca abonamentul este valabil doar cu buletinul, iar la un control, te iau de talhar, pentru ca buletinul tau nu coicide cu abonamentul, ma refer la nume samd.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Ce sa caute aia de la ratb prin metrou?

| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Ioneasca ti-a raspuns CEL mai... REAL
ORICE abonament, cu reducere sau nu e valabil NUMAI cu buletinul, asa ca la un eventual control (SI SUNT, CREDE-MA CA NU E DOAR SCANATUL DE LA INTRAREA IN METROU) o sa ajungi sa dai declaratii cu subsemnatul la militie
si tu SI STUDENTUL pe care l-ai mituit si apoi o sa se lase cu niste amenzi care or sa usture asa de rau ca mai bine iti luai abonament pe bune din prima, iar studentul ala o sa te urasca serios TOATA VIATA, si daca vreodata o sa gaseasca o solutie sa ti-o traga, o sa te arda cat poate de rau

lumea asta nu (mai) e asa de inepta cat sa faci o reducere mica dar ilegala si sa scapi neobservat SI NEPEDEPSIT!

| explică (pentru Bizon95):

Am făcut așa ceva chiar la casa de cartele, să lăsăm ipocrizia asta. Control la metrou o exista prin Pakistan

| a răspuns (pentru Bizon95):

Bizonule ori esti provincial ori n-ai trait in Romania. Am mers cu metroul timp de 8 ani in fiecare zi de cel putin 2 ori si nu am asistat la nici un "control". Cunosc zeci de alte persoane care la fel, nu au vazut un control in metrou in viata lor.

Si tu si "Ioneasca" cred ati stat prea mult prin tarile scandinave, pe acolo pe unde pirateria e ilegala si pe unde trebuie' sa ceri voie statului daca vrei sa-ti pui geam in cealalta parte a casei.

| a răspuns (pentru sayWhaaat):

Nu baitel, eu nu am stat niciodata in vreo tara scandinava, ci in occident de peste 20 de ani, unde sunt tot de atatia ani, cetatean al acelei tari.
In ce priveste controlul abonatmentului, daca nu ti s-a intamplat tie, nu inseamna ca nu s-a intamplat altora.
Tocmai au fost pe acest site, cu luni in urma, diversi care au fost prinsi si au confirmat ca li s-a cerut un act de identitate.
Asadar, incearca sa nu vorbesti, daca nu ai habar, cel putin nu te contarzice cu alti useri, din bun simt... daca-l ai.

| a răspuns (pentru sayWhaaat):

Eu am vazut control la metrou, intr-adevar cu multa vreme in urma dar chiar am vazut, iar Metrorex poate sa reinceapa sa faca controale oricand
daca tu nu ai vazut niciodata, norocul tau

insa, spre deosebire de tren, unde sunt prins fara bilet si dau o scuza penibila dar imposibil de contrazis de gen "mi-a murit mama, TREBUIE neaparat sa ajung acasa, si cand am ajuns in gara trenul pleca in 2 minute si nu am mai avut timp sa imi iau bilet", moment in care iti da amenda, dar mai mult nu prea are ce sa iti faca

in cazul de mai sus este INSELACIUNE CU INTENTIE si deci E CAZ PENAL!

tu ai chef sa risti sa ai un bolovan atarnat de gat toata viata in cazier, doar pentru ca esti "sigur" ca nu e control la metrou?!?
daca da, okydoky, felicitocurili mele, tine-o tot asa!

| a răspuns (pentru anonim_4396):

I-am raspuns lui sayWhaaat, acelasi lucru e valabil si pentru tine!

| explică:

Si crezi tu ca o sa vrea? Fă rost de 70 lei si fa ti abonament cu 62 de calatorii.