anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum să fiu fericit? Nu am motive să nu fiu fericit, dar nu prea sunt. Nu înțeleg cum îmi funcționează mintea.

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Trebuie sa inveti sa fi multumit total de viata care o ai si sa nu te compari cu nimeni, cand vei ajunge sa fi asa atunci vei fi fericit!
Dar sa nu crezi ca vei sari in sus de bucurie toata ziua laughing Nu asta inseamna sa fi fericit ci cele 2 lucruri care ti le-am zis, alea inseamna fericire!

11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Treci pe Mona - antidepresiv 100% românesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru gabicoo):

Sunteți amuzant, domnule gabicoo. Vi s-a mai spus?

| Elaz78 a răspuns (pentru lpavel):

F frumos si f corect spus.

| lpavel a răspuns (pentru Elaz78):

Multumesc! happy

| giuliaaaV a răspuns:

Exact asa ma simt si eu.Tot vreau sa ma sinucid.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru giuliaaaV):

Îmi pare rău că te simți așa, Giulia! Mai ales că ești un elev olimpic, cu rezultate deosebite la învățătură.
Sper să fii bine!

| giuliaaaV a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate chiar de asta, imi iau mult bully din cauza rezultatelor.

| AXandraA a răspuns:

Nu ești singurul în situația asta
https://candn-aicucine.blogspot.com/2024/08/cum-gasesti-motivatie.html
și alții caută fericirea...

| GinevreElia6 a răspuns:

Nu cred că există vreun om fericit, dar exista recunoștința pentru tot ce ai, pentru familia și pentru faptul că ai putut avea ceea ce alți au visat! Privește în jurul tau și vezi cate probleme au alții și cât de binecuvântat ești că tu nu treci prin acele momente grele. Cred cu tărie că fericirea se rezuma la mulțumirea pentru tot ce ți-a dăruit Dumnezeu!?

| Mosotti a răspuns:

Ai serotonina si endorfinele mai jos decat trebuie, ar trebui sa discuti cu un medic psihiatru sa vezi ce zice, el stie daca e nevoie de psiholog, tratament sau ambele.

| Mosotti a răspuns (pentru lpavel):

Asta nu se invata ci se simte, oamenii reglati sus la procesor se bucura automat de ce au si se simt foarte bine.