anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum să supraviețuiesc la școala? Fără glume

19 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu apa si mancare.

| Celcestietot a răspuns:

Așa cum am făcut-o cu toții. Este imposibil sa nu dai și de ghimpi în viața.

| Sofer a răspuns:

Iati un telefon sau vorbeste cu colegi, glumeste cu colegi si ai sa supratiuiesti.

| anonim_4396 explică (pentru Sofer):

Ce colegi? Ei sunt niște copchi de 5 ani

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Simplu nu ii bagi in seama evitai.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Așa cum o fac și ceilalți elevi. Îți ei telefonul, eventual ceva de haleală și apă și dai muzica la maxim pe holuri când mănânci. Cu profesorii, mai vezi tu! big grin laughing

| anonim_4396 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

N-am telefon, NI

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru anonim_4396):

yawn fură de la ceva ignorant d-ăsta

| anonim_4396 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Vezi că e păcat să furi, dar nu de asta.În clasa mea, toată lumea are telefon mai puțin eu

:^)

O fi păcat, dar e mai bine pentru sănătatea ta emoțională-ntre colegi \o/

| Helper07 a răspuns:

Te referi la ore sau la colegi?

| anonim_4396 explică (pentru Helper07):

Ambele

| Helper07 a răspuns (pentru anonim_4396):

La ore, daca esti cuminte, atent si nu atragi prea mult atentia ai putea(zic eu) sa treci mai usor peste ele. Daca in cazul colegilor esti tinta abuzurilor atunci ia atitudine, renunta la spiritul de victima, vorbeste cu un adult si arata-le ca nu se pot purta asa cu tine. Daca e alta problema astept sa mi-o spui.

Ei bine,mai demult,aveam obiceiul de a pârî. Oricine îmi făcea rău,îl ziceam la părinții mei. Fiind ceva mai mare,nu sunt genul de persoană care să se lupte,și din cauza asta,mi-e frică că dacă mă bate cineva,posibil să am o cicatrice care să o vadă părinții,merg la poarta copilului respectiv, îl ceartă, el va avea o părere de ură față de mine, vor avea și alții, și scandalul continuă

Trebuie sa te impui, sa-i arati ca nu esti sacul lui de box. Asta nu inseamna sa-l bati, dar nici ca nu te poti apara.

Dar cum vrei să mă bat? Da,poate le dau un bocanc în gură, poate le curăț dinții cu pumnul meu, poate le împrumut piciorul pe post de minge, și atunci să vină mă-si-le lor la mine, da da

Nu sti si tu tehnici de autoaparare? Il imobilizezi si-i spui ca nu-i dai drumul pana nu se potoleste. Fa in asa fel incat sa nu te poata rani.

| Username272 a răspuns:

Apa si mâncare si nepăsare?

Întrebări similare