| asmanKrar a întrebat:

Cum va imaginati lumea in anul 2050? Imi scrieti o poveste cei care aveti timp si imaginatie bogata?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa pe scurt da. Masini hi tech zburatoare si roboti care se asimileaza cu oamenii incat nu poti face diferenta intre ei si omul obisnuit. Tot ce se poate sa fie robotizat de la om pana la animal si robot care gateste face treburile casei

| asmanKrar explică (pentru mgtow):

Masinile zburatoare deja suna trecut pentru mine, deja am incercat sa ma pun "in pielea cuiva care ar trai intr-o asemenea lume". N-ar rezolva problema accidentelor, ar inrautati-o. Mie imi place sa visez la lucrurile astea, imi place sa ma distrag si am imaginatie mare.

| YourKitty10 a răspuns (pentru mgtow):

Asa mi-o imaginez și eu. Mașini zburătoare și totul controlat prin tehnologie, cum ar fi roboti autonomi cu o inteligenta mai mare ca a omului.

| batranulintelept77 a răspuns:

O lume tristă. În vest viața rurală nu mai există, iar la noi mai sunt doar 10% din sate. Meseriile pe bază de artă sunt pe cale de dispariție. Escaladarea munților, pescuitul, alergatul nu mai sunt practicate. Salariul minim este mult mai mare, sunt mai puțini oameni săraci, dar și mai puțini oameni fericiți. Pentru că în goana după inovație am uitat să zâmbim, să respirăm, să ne permitem greșeli și idei îndrăznețe, să zicem 'merci' și să batem palma.

| asmanKrar explică (pentru batranulintelept77):

Arta nu va disparea niciodata, sunt practicate"sporturile virtuale" daca matrixul ar fi posibil ar fi perfect. Hmm sa vizualizez cum e sa te nasti un copil care mosteneste 4 companii care te fac miliardar, cred ca astia vor conduce guverne private reale. Si nu cred ca are limba engleza vreun viitor. Acesta este prezentul iar lumea mai are mult de invatat. Pai daca nu stii unde te afli, la o miscare gresita cade totul pe tine. Exista si limbi in care "mersi" se scrie cu S.

| FlorinCiubotaruAkaCuiU a răspuns:

Salut,pana in anul 2050 oamenii deja vor călători pe planeta Marte si dacă planeta se prezintă ok probabil vom începe sa construim niște construcții speciale pentru viitor(când planeta pământ nu va mai fi locuibilă)
Se vor face evoluții in lumea tehnologiei, majoritatea mașinilor vor fi electrice si doar mașinile cu un motor sport extrm de puternic va rămâne la combustibil (faza cu mașinile zburătoare sunt aberații)
Durata medie de viață va crește si ea datorită evoluțiilor medicale care se vor face, probabil pana atunci se va descoperi un tratament care sa oprească cancerul si alte bolii grave.
Nivelul conversațional va crește si vom începe sa vorbim toți aceiași limbă(limba engleză)
Nivelul oceanelor deja o sa crească cu 1 metru sau 2 fata de nivelul actual si multe orașe de coastă vor fi abandonate.
Lumea gamingului va crește si ea cu evoluția jocurilor in realitate virtuală, majoritatea jocurilor vor fi de genul acesta.
Si multe alte chestii cauta pe YouTube Doza de Spațiu, doza de cultură, doza de istorie, ce sar întâmpla dacă si mai uitate le ce canale de YouTube sunt abonate canalele menționate de mine ai ce învața de acolo si sunt multe chestii interesante!

| asmanKrar explică (pentru FlorinCiubotaruAkaCuiU):

Nu cred in calatorit "in spatiu", cred ca a fost o scuza sa incheie razboiul. Pai daca se inventeaza masinarii de construit automate, toate cladirile astea cu cate 50 de etaje care nu au usi la fiecare 10 etaje pentru "sosele aeriene" vor fi demolate, le prefer mai mult decat "masini zburatoare". Aici era aia cu engleza am incurcat eu. Stiu imi place sa citesc quantumrun si futuretimeline. Si da am invatat multe.

Întrebări similare