| AcelCinevaa a întrebat:

Cum va raportați la moarte?

Sunt convins ca orice om are ‘un film’ in minte despre asta. Voi cum credeți ca vi se va arăta?

5 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

De la varsta de 18 ani ma intereseaza acest subiect si mai ales de la o anumita varsta aproape zilnic ma gindesc la acest aspect al vietii si tot ceea ce am citit si documentat se regaseste in acest videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=u1OIjMWFkmI

| GoldenZenith a răspuns:

Ca sa te gândești la moarte trebuie sa ai timp de meditație. Moartea nu e doar un gând trecător, e o parte a vieții pe care evităm sa o aducem in discuție din cauza fricii. Ce e moartea de fapt? O necunoscută. Oamenilor le e frica de ceea ce nu cunosc si fac supoziții. Sunt fel si fel de teorii, dar adevărul e ca nu a existat cineva care sa moara, sa fie ingropat si sa se întoarcă apoi dupa ceva vreme de acolo ca sa spuna exact ce se intampla. Din anumite puncte de vedere, moartea e adevarata viata. Eu sper ca moartea mea sa nu fie una chinuitoare, sa nu sufăr, sa nu agonizez. Restul, Dumnezeu cu mila!

| ancaval a răspuns:

Nu orice om se gândește la moarte. Omul bogat NU are timp de gânduri profunde. Are impresia că e nemuritor.

Și oricum, nu știm când vine, sper să fie ceva la rapid.

| Nume6 a răspuns:

Mori și nu mai ști nimic. Mie nu îmi e frică, nu doare la fel ca viaţa. Oricum, nu ai de unde să ști când mori. Dacă ai ști ţi-ar fi frică de moarte. Așa, dacă nu ști când mori nu te afectează că vei muri.

| PașaHassano a răspuns:

Daca mor in sala sunt cel mai fericit