| SilentRain a întrebat:

Cum zile astea mă bate gândul să îmi fac vaccin cu cipul lui Bill Gates, m-am tot uitat pe diverse site-uri si am observat că lumea se împarte în două părți, cei ce considera vaccinul lucrarea diavolului și cei ce îl văd că o necesitate normală că oricare vaccin.

De ce este considerat vacciul pentru Covid o facatura menită sa aducă rau și apocalipsa in comparație cu vaccinul antigripal?
Nu înțeleg de unde atâta paranoia in mintea unora

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa a făcut omenirea de cand lumea, cand nu intelege ceva pune pe seamna divinității

| Dismally a răspuns:

Din acelasi motiv din care se tem de tehnologia 5G, se numeste prostie big grin Si nu e doar la noi, stai linistita, e la nivel global...

| Kysmaniai a răspuns:

In primul rand gresesti cand zici ca sunt doar două tabere.

De fapt exista foarte multe opinii despre acest vaccin si foarte multe perspective.

Sunt unii oameni care nu cred ca ar avea legatura cu cipuri sau alte chestii de-astea dar pur si simplu nu au încredere în el deoarece a fost grabit. Manufacturarea si testarea unui vaccin dureaza cativa ani buni. Acest vaccin a fost grabit si nu a fost testat suficient asa ca e normal ca multi oameni sa aiba o doza de scepticism.

Ai intrebat de ce e vaccinul anti-covid diferit de cel gripal. Tocmai de asta. Vaccinul anti-gripal nu a fost grabit si a fost testat in timp si foarte riguros. Vaccinul covid in schimb nu prea a fost testat atat de mult precum cel anti-gripal.

| AerProaspatMatinal a răspuns:

Gandire de evul mediu. Cand combini religia cu magia si cu stiinta, asta se intampla rolling on the floor
Oameni limitati. Tot ce este nou sau nu este obisnuit pentru ei este direct lucrarea diavolului.
Mai rau ca in evul mediu, cand oamenii roscati erau considerati vampiri si arsi pe rug. Sau cand se faceau diferite torturi ca sa scape lumea de ciuma, cand de fapt doar agrava situatia.

| svenhassel13 a răspuns:

A. scuză-mă... n am stiut ca esti handicapat... ♿