| WohooAmTreiFunde a întrebat:

Daca 2 parinti fac un copil, Al cui e copilul?
Mama care a depus eforturi chinuitoare sa-l nasca, sa-l creasca etc.
Sau tata care, dupa cum stiti, daca te duci la un aparat de suc, bagi o moneda si iasa sucul. Al cui e sucul? al tau sau al aparatului?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Al celui care il iubeste si isi asuma responsabilitatea pentru cresterea si educarea lui. Daca ar fi cum zic eu, in situatia actuala a Romaniei ar fi plin de copii nimanui.Acum,lumea face copii dar uita sa ii creascawinkingSi se mai intreaba consternati cine sunt parasutele si puscariasii de maine?raised eyebrows

8 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Nu toti tatii sunt la fel.Copilul e al amandurora.

| Claw a răspuns:

Eu cred ca este al mamei, pentru ca in ea ia nastere acest copil, suc, etc.laughingTata doar baga monedalaughing atat.Mama se ocupa de restul pana sucul iese afara.laughing
happy

| NuAmHabar a răspuns:

Copilul e al amandurorawinking

| NuAmHabar a răspuns:

Copilul e al amandurorawinking
Fara unul din ei copilul nu aparebig grin

| perro12 a răspuns:

Copilul apartine ambilor parinti deoarece amandoi depun efort pentru al aduce pe lume si ambi lucreaza pentru al creste.

Cat despre suc, el apartine celui care-l cumpara. Aparatul este cel care distribuie pe cand eu platesc pentru acel suc.Este ca si atunci cand cumperi o propietate, cui apartine a celui care a cumparat sau vechiului propietar? Singura diferenta este ca tu poti demonstra ca acea propietate este a ta, dar pe suc nu ti-a dat nimeni nici un act happy

| WohooAmTreiFunde explică:

Claw, deci inseamna ca sucul e al aparatului, eu ma duc, bag o moneda, iasa sucu si il las acolo ca este al aparatului nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copilul este al amandurora. sucul este al meu.

| neUtilizator a răspuns:

Ce e al unui sot e si al celuilalt!
Copilul e al amandurura!
Daca nu erau casatoriti, copilul ar trebui sa fie al mamei. Chestia cu aparatul nu merge fiindca femeia nu e un aparat de scos copii.