Al celui care il iubeste si isi asuma responsabilitatea pentru cresterea si educarea lui. Daca ar fi cum zic eu, in situatia actuala a Romaniei ar fi plin de copii nimanui.Acum,lumea face copii dar uita sa ii creascaSi se mai intreaba consternati cine sunt parasutele si puscariasii de maine?
Eu cred ca este al mamei, pentru ca in ea ia nastere acest copil, suc, etc.Tata doar baga moneda
atat.Mama se ocupa de restul pana sucul iese afara.
Copilul apartine ambilor parinti deoarece amandoi depun efort pentru al aduce pe lume si ambi lucreaza pentru al creste.
Cat despre suc, el apartine celui care-l cumpara. Aparatul este cel care distribuie pe cand eu platesc pentru acel suc.Este ca si atunci cand cumperi o propietate, cui apartine a celui care a cumparat sau vechiului propietar? Singura diferenta este ca tu poti demonstra ca acea propietate este a ta, dar pe suc nu ti-a dat nimeni nici un act
Claw, deci inseamna ca sucul e al aparatului, eu ma duc, bag o moneda, iasa sucu si il las acolo ca este al aparatului nu?
Ce e al unui sot e si al celuilalt!
Copilul e al amandurura!
Daca nu erau casatoriti, copilul ar trebui sa fie al mamei. Chestia cu aparatul nu merge fiindca femeia nu e un aparat de scos copii.