Nu as putea sa fac nimic doar sa-i zic ca asta e viata, cu banii se descurca doar ar avea un servici cu un salariu.
Daca am banii necesari sa-l ajut urgent cu ce are nevoie cu draga inima l-as ajuta, doar e fratele meleu/
Daca nu se descurca cu femeile cel mai probabil as rade putin de el pana ar incepe si el sa rada si i-as zice 'Haide ba sa bem ceva ca viata e scurta, fii barbat, nu mai plange ca o muiere ca nu rezolvi nimic' i-as tine o morala d-asta sa-l imbarbatez, ne distram putin cu scopul de a-l scoate din ganduri, functioneaza genul asta de distractii, ca apoi sa incerc sa-l ajut cu niste sfaturi, daca ma asculta bine, daca nu...e treaba lui, macar stiu ca am incercat.
Bai eu pe chesti asta cu ajutatul nu prea sunt de acord.Intradevar il poti chema la tina la masa, sau sa il iei cu tine la un eveniment, sa ii dai un sfat dar nu esti obligat sa ii aduci o femeie în pat sau sa ii faci vila.
Mai mult decât sa ii ofer o părea sincera, și un job n-am cu ce sa îl ajut
Fiecare își face viata cum vrea, dacă el nu trage de el sa facă ceva, pot sa vorbesc eu ani întregi cu el ca tot praf rămâne
In mod sigur nu l-as lasa sa moara de foame i-as da de mincat in rest l -as provoca la plimbari lungi in care sa-i dau sfaturi cum sa se descurce.
Ca regula generala, daca nu cumva e ceva cu adevarat urgent gen o urgenta medicala si nu ia neoive de banii aia (pentru ca sansele sa-i vezi sunt mici) e o idee destul de proasta sa ajuti pe cineva cu bani.
Fratele tau e adult si e responsabilitatea lui sa isi asigure macar necesitatile minime in viata, nu e problema ta. Daca nu cumva apare o urgenta cu adevarat mare eu nu m-as implica.
alfons2390 întreabă: