| irinuk28 a întrebat:

Dacă țigările provoacă boli, atunci de ce vând/cumpără oamenii moarte la pachet?

15 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pentru ca se aduna bani la bugetul statului.
Deci invingator...STATUL!
O ZI BUNAhappy

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Dependenta si instinctul de turma
daca nimeni nu se lasa, de ce sa o fac eu(asta cred c gandesc), unii se cred importanti cand fumeaza.
tu de ce te duci in locuri in care se fumeaza si e o gramada de fum care stii ca iti dauneaza? instincul de turma din nou

| irinuk28 explică (pentru Th3AbSinTh3):

Dar cine a zis că fac asta?! E adevărat că uneori așa e, dar nu e instinct de turmă ci pur și simplu nu am de aleswinking!

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru irinuk28):

Exact asta vreau sa spun
ai de ales, dar alegi sa mergi unde merg si ceilalti
asa si fumatorii, se pot lasa, dar e mai simplu sa spuna ca e prea tarziu, ca nu mai pot, ca nu li se intampla nimic pentru ca toti fac la fel

| RAY a răspuns:

Sunt oamenii care au 70, 80 de ani si au fumat carpati care erau puternice si nu au nimic, conteaza organismul in primul rand si tipul de nicotina si cat de periculoasa e,este si nicotina bio care nu face asa rau ca asta modificata genetic, oamenii cumpara tigari din cauza saraciei,nicotina are efect similar ciocolatei, zaharului, drept urmare in timp apare efectul recompensei, dependenta nu este pentru nicotina si dependenta este in legatura cu efectul recompensei, nu recomand fumatul este o ardere de banii la propiu, acelasi efect dar benefic are ciocolata cu 80% cacao bio, cafeaua, fructele, legumele crude, sportul moderat

suntserios
| suntserios a răspuns:

"pentru ca" dependenta

| Dismally a răspuns:

Pentru ca moartea vine in timp, dupa ani de zile dar pe moment simt o oarecare placere. Orice fumator este constient de riscurile pe care si le asuma doar ca nu este deloc usor sa renunti la fumat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca viata la sticla necesita 18 ani de maturitate si mult tupeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinucigasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că le plac țigările. Cu timpul devin dependenți și puțini mai pot să se lase.
Și cui îi pasă de viață? Contează când mori dacă tot urmează să mori odată și odată?
Eu unul nu vreau să trăiesc așa mulți ani, îmi ajunge să trăiesc maxim 70 ani.
PS: Eu nu fumez și nici nu vreau să mă apuc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt nepasatori. Ignoranti. Ironic, poate pe alte planuri nu s-ar afisa astfel.

| TanteMarianne a răspuns:

De nebuni!

Răspuns utilizator avertizat
| RedDeath a răspuns:

Pentru ca sunt prosti, ce sa le faci?

| MeMyselfAndMyShadow a răspuns:

Prima data au fost influentati de "prieteni", reclamele sau secvente de film "super cool", apoi s-a instalat dependenta! Ce ma mai oftica...este faptul ca sunt constienti ca le fac rau si celor din jur, dar nu-i intereseaza! Tocmai de accea detest cluburile.

Întrebări similare