| SasukeMacelaru a întrebat:

Daca îmi descarc un film 4k pe telefon și il proiectez pe televizor prin VLC am șanse sa il vad 4k pe tv sau mi-l va reduce la FHD? Vreau să-mi iau un Smart TV 4k special pentru a mă uita la filme. Daca reușește să-l transmită 4k, va merge sacadat din cauza rezoluției mari desii televizorul este conectat prin fir de internet la router? Dau funda răspunsului cat mai bun și detaliat.

2 răspunsuri:
| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Imi pare rau sa te anunt, dar filmele 4k, ocupă destul de multă stocare, astfel încât nu pot fi descărcate pe telefon.
În primul rând, după achzitionarea unui Smart Tv va puteti conecta la internet, având browser special, unde puteti viziona filme subtitrate online, cu tot cu subtitrare printr o singură căutare " filme online subtitrate".
Sau mai puteti prin a transfera pe un stick, cu o stocare >= 32, unde vi l puteti introduce în televizor.
Sau achiziționați un abomanet de 10.euro la Netflix si vedeți filme de unde vreti, fara sa va mai bateti capu. Succes

| SasukeMacelaru explică (pentru AlaSwek):

Ce intreb eu, ce răspunzi tu. Am 64GB stocare varule, intra de nu se mai poate doar ca m-am saturat sa ma uit pe 6 inch. Vreau un smart tv de 1m diagonala sa ma simt ca trăiesc în film. Am spus ca vreau sa-l iau special pentru chromecast prin VLC, adica sa proiectez de pe telefon pe tv si eram curios daca un film descarcat 4k pe telefon se poate proiecta pe tv la aceeasi rezolutie sau daca cumva asta este posibil doar cu un accesoriu special, ori asa ori ma gandesc ca voi reusii dar din cauza rezoluției mari va sacada.