anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o persoana in varsta vorbeste cu un adolecent e pedofil?

Răspuns Câştigător
| Octavian199 a răspuns:

Am zis ca nu esti, pana la relatii amoroase. Poti sa fi prieten cu acel minor, dar nimic mai mult.

15 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Depinde despre ce vorbesti cu acea persoana. Asta nu inseamna ca daca il saluti pe copilulul vecinului tau o sa te aresteze direct.

| RAY a răspuns (pentru Celcestietot):

Ba da ca esti pedofil, trebuie sa il ignori total, profesori sunt pedofili cica, nu cumva sa-i dai unui sfat unui adolecent ca gata esti pedofil incredibi, iisus ce era din moment ce a chemat copii la el?

| Celcestietot a răspuns (pentru RAY):

Fix despre Iisus voiam sa iti scriu mai sus, dar am zis sa ma abtin. Din punctul meu de vedere, cat timp nu ii faci rau copilului respectiv pe orice plan, nu cred ca ar trebui sa se considere ceva asemanator cu pedofilia sa chiar aceasta.

Dar de ce sa faci rau unui copil, alooo poate fi nepotica ta, fata ta, pana la urma la 30 de ani multi avem copii, suntem parinti, copii trebuie sa invete de la cei maturi

Cine stie, important este sa nu te faca nimeni pedofil, tu sa nu faci prostii s-a.m.d. Ma refer la modul general.

| Octavian199 a răspuns (pentru RAY):

Iti dai seama daca se baga ora de educatie sexuala in scoli, ce tambalau se isca cu inapoiatii de parinti. Daca nu vor sa-i lase la ora aia, sa ii educe acasa, dar nu cu 'Te ia mama dracu daca nu esti cuminte' rolling on the floor

Egal cine te face ce te face dovezi conteaza

| RAY a răspuns (pentru Octavian199):

Pai cum sa fie asa ceva daca a discuta un adolecent = pedofil

Asa este, conteaza dovezile.

Nu te face pedofil daca discuti cu adolescentul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu,depinde la ce te referi

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cica citesc pe acest site ca daca ai 30 de ani si vorbesti cu un adolecent de 14 ani gata esti pedofil, probabil si parinti sunt pedofili, bunici, profesori, incredibil

Nu, nu esti. Doar sa nu ai relatii amoroase cu el.

Asta e o prejudecata eronata, nu are legatura una cu alta

Desigur ca da

Am zis ca nu esti, pana la relatii amoroase. Poti sa fi prieten cu acel minor, dar nimic mai mult.