| SophieLoVeKorea a întrebat:

Dau funda cine stie ce inseamna urmatorul vis: Eram la o piscina si am vazut un baiat urat dar nu extra urat. Da prima data nu mi-a placut de el. Apoi tot inotam si inotam si ajung la el din greseala si ma uit in ochii lui si ma indragostesc de-a binelea. Apoi tot stau de vorba cu el si apare un baiat de care mie imi place la nebuie doar ca in prezent e cu cea mai buna prietena a mea. Faza e ca el ma vede cu tipu ala si e gelos, apoi il porvoaca la o intrecere cine poate sa aduca zece mingii de la un capat al bazinului la altul. Si Alin(baiatu care e cu cea mai buna prietena a mea) tot vede ca ala castiga si ii pune pe doi sa se bage in apa si sa il traga la fund.Eu ii vad si il scot din apa pe baiatul ala si ii spun lui Alin ca e un trisor si cu mine nu mai are ce discuta. Apoi cand sa il intreb pe necunoscut cum il cheama s-a intrerupt visu. Faza e ca nu stiu cine era sau cum il chema pe baiatu ala si tot caut raspuns de vreo cinci zile incoace. Macar as vrea sa stiu ce inseamna acest vis. Va rog sa ma ajutatibatting eyelashes. Si imi pare rau daca am avut greseli de ortografie dar ma cam grabesc si nu pot sa stau toata ziua sa le corectez. Multumesc pentru intelegere si astept raspunsuri.

1 răspuns:
| tania_3947 a răspuns:

Pai... ce pot sa-ti zic? dupa parerea mea intr. o zi il vei cunoaste pe baiatul ala...