| danielut a întrebat:

De ce discrimineaza toti tiganii? Si mai spuneti-mi e bine de ce e bine sa fii tigan.Eu nu sunt si vreau sa aud parerile romilor.Va respect!

Răspuns Câştigător
| Sociopat a răspuns:

De-am fi avut KKK de calitate in Romania...

3 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Stim cu totii cand auzim cuvantul tigan ne trece prin minte un om imbracat saracacios furand ceva. Asta ii reprezinta furtul. Majoritatea fura, injura, sunt agresivi. Ce fel de parere vrei sa iti faci despre ei cand vezi atatia nemernici plus ca nu se spala. Daca majoritatea ar fi fost de treaba nu i-ar discrimina asa multa lume. E bine sa fii tigan cand ai vile, masini si banii vin cu sacu. Sigur din munca cinstita nu ajungi la asa ceva.

| zurick a răspuns:

Pai si-au format o parere despre o majoritate care se ocupa cu furtul,cersitul etc. Insa sunt si tigani care nu lasa impresia ca au aceasta etnie (tigani romanizati),care uneori vor fi de zeci de ori mai dornic sa te ajute decat un roman. Oricum foarte bine ca-s mandri ca-s tigani asa si trebuie in fond.
Oricum dupa o majoritate n-ar trebui sa ne apucam de acum sa tipam in sus si-n jos ca tiganii sunt prosti (in fond persoana care afirma asa ceva e plina de prostie)
Mai eu am avut o colega de origine roma,bine era ea mai indiferenta, se lua in gura cu profii, diriginta, fuma, venea la scoala de vreo hai sa zicem maxim 12 ori pe an (nu mint deloc), dar care tot timpul sarea gardul sa ne cumpere de la magazin acadele sau mai stiu eu ce happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Unii din aia care zic ca toti tiganii sunt hoti, nespalati si nu stiu mai cum sunt mai rai decat multi tigani, dar ei au impresia ca sunt mai buni.
Chestia e ca e mai usor sa ii judeci pe altii decat sa te uiti la tine.