| caste a întrebat:

De ce e rau sa fii o persoana mai rece? Mai ales daca esti linistita si nu faci rau nimanui. Cum poti deveni o persoana mai... sensibila si calda?

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Sper ca prin "sensibila si calda" nu te referi ca ai vrea sa devii asa. Daca esti o persoana rece si linistita, e alegerea ta, daca tu te simti bine asa, nu trebuie sa schimbi nimic, daca vrei sa devii sensibila si calda doar de gura lumii, las-o balta, nu iti acoperii autenticitatea. Eu sunt rece, uneori prea rece, si de multe ori evit grupurile preferand propria companie, si nu e nimic gresit in asta, gen la munca cand nu simt nevoia sa mananc cu echipa mea la pauza, nu o fac, ma pun singur si stau in linistea mea, si asta e ok. Mi se pare absurd sa iti strici propriul confort doar pentru a multumii pe altii, stai departe de turma, si fii tu, nu te da dupa nimeni, sustine-ti principile.

| RAY a răspuns:

Daca esti bun toti te iau de fraier

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

Exact. Vreau să mă strădui să fiu oribil de rău

| OldSoul a răspuns:

Nu e rau chiar deloc.
E rau daca esti inconjurata de persoane care nu inteleg asta si incearca sa te faca sa te schimbi.

Si eu sunt o persoana rece, insa nu-mi prea reproseaza nimeni asta, bine, mai taica-meu ce-mi mai reproseaza "Dar rau te-ai mai facut" si in acel moment ma gandesc eu "Daca ai stii ce bine imi e asa".

In ziua de azi, e mai bine sa fii rece, sa tii profitorii la distanta, daca esti sensibila si buna, multi vor profita de asta, si vei ajunge sa suferi.
Merita sa suferi, doar asa, pentru a face pe placul lumii?
Nu cred.

| mentholinks a răspuns:

Nu e rau.

| Emma30555 a răspuns:

Multe persoane sunt aparent reci din cauza unei timiditati ascunse, trebuie sa fii mai deschis și sa spui ce simți de fiecare data. Cine te cunoaște cu adevărat va ști și nu v a mai conta cum pari. Ideea e sa nu fii cu adevărat asa rece. Oamenii reci par nepăsători și chiar dacă nu faci nimănui nimic, nu e de ajuns. Trebuie sa ți pese, sa iei atitudine dacă vezi o nedreptate sa zicem, măcar sa te exprimi, dacă tu ești imun la orice nu e ok

| justmejustyou2019 a răspuns:

In ziua de azi parerea mea este ca persoanele mai sensibile si calde sunt ranite foarte usor si ajung sa devina persoane reci. Daca esti deja asa eu zic sa te mentii..la ce oameni exista e bine sa te protejezi cat poti. Daca esti sensibil si cald.ei bine, poti ajunge sa suferi prea mult si nu are rost.Eu zic ca persoanele care merita sa fie langa tine te accepta oricum, si cand gasesti persoanele potrivite vei deveni o persoana sensibila si calda oricum.

Întrebări similare