|

De ce elevii romani se afla pe locuri fruntase la analfabetismul functional din Uniunea Europeana?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca invatamantul romanesc nu-i stimuleaza si nu-i ajuta deloc, e la pamant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca in scolile romanesti trebuie sa memorezi informatiile ca un papagal, nu esti invatat sa gandesti si cand te confrunti cu o problema noua nu vei sti cum sa o rezolvi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adevarul e ca se duce lumea de rapa nimic nu merge cum trebuie invatamantul, sistemul medical, justitia, politica, totul se prabuseste partea proasta e ca generatiile care vin din urma vor fi si mai slab pregatite si nu ii va ajuta nimeni, singura solutie ar fi sa se ajute ei singuri altfel nu vor face nimic in viata.
Da, e adevarat ca RO e pe locul 1 in UE la analfabetismul functional dar ce sa faci cand cei mai multi dintre copii nascuti dupa 89' au cate un parinte s-au pe amandoi plecati in strainatate si nu mai sta nimeni sa se ocupe de ei s-au sa le poarte de grija. La scoala totul e praf adica incepand cu liceul si cu facultatea acolo nu prea se mai invata chiar asa de bine adica mai nimic si la generala inca se mai invata cat de cat.
Daca copii nu sunt supravegheati de parinti si incurajati ca sa invete ce poti sa te mai astepti + ca UE spune ca RO este o tara cu o populatie needucata, suntem de rasul lumii.
Adevarul e ca generatiile trecute erau mai bune din ce mi-au povestit parintii, preotii au spus ca lumea are un apogeu de triumf si unul de prabusire cred ca la asta s-a referit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca profesorii sunt umiliti de catre elevi si mai au si un salariu de rahat pe care il ofera statul roman + ca mai au si necazuriile lor pe acasa, tu crezi ca acel profesor mai vrea sa ii ajute si sa ii invete pe copii eu nu cred, asa ca ii lasa de capul lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

UE spune ca copii romanilor sunt prosti ei bine nu toti avem si noi geniile noastre care ne fura si ne fac viata mai grea politicienii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca nu se mai face carte cu adevarat. Pentru ca invata mecanic si nu logic. Astfel nu inteleg nimic din ce au citit. Pentru ca invata pe sarite impuscand nota si au mari lacune in cultura lor. Pentru ca nu deschid o carte ci telefonul (nu asa se fac temele). Pentru ca... multe gresite acum, fata de invatamantul de alta data. Desi cei de acum critica acel invatamant, era mai bun (desi nu perfect). Elevii de atunci aveau informatii utile, cultura vasta. Se faceau legaturi intre stiinte. Admiterea se dadea pe baza de concurs si cum niciodata nu stiai ce subiect pica, trebuia sa inveti totul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează