anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce exista atat de multi oameni care sunt frustrati sexual?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Simplu...pentru ca nu au parte de satisfactie sexuala.winking

| psyclepath a răspuns (pentru wildthing):

laughing Chiar ca simplu. Wham, bam, thank you ma'am laughing

| Anonim explică (pentru wildthing):

Sunt multi care sunt si complexati, nu doar ca nu au parte de satisfactie sexuala. Ma gandeam la care ar fi cauzele pentru lucrurile astea. Atunci cand foarte multi oameni au probleme similare, ma gandesc ca, cel mai probabil, sunt si niste cauze la nivel social, nu doar la nivel de individ.

| wildthing a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai uite... din cauza propagandei la care suntem martori de niste ani incoace, prin filme sau prin media, femeile au ajuns sa piarda contactul cu realitatea, sa aiba senzatia ca merita mult mai mult decat merita de fapt, sa tinteasca prea sus in raport cu nivelul lor social, financiar, estetic, etc, iar drept consecinta, barbatii care ar trebui sa aiba acces la ele, raman singuri. Problema se accentueaza pentru ca tintind prea sus, de multe ori cei pe care-i doresc ele, nu le baga in seama, multe dintre ele ramanand singure la randu-le. Se creaza astfel un cerc vicios, din care rezulta multa frustrare.

| RAY a răspuns:

O spui asa de parca ești asexual,contează omule sexul dar mai ales iubirea, ca mergi la escorte tot ai o deficienta emoțională, daca vezi ca te respinge sexul opus este normal sa fii frustrat, frustrările sunt umane, ai vrea sa fim raționali? Ar dispărea ceea ce ne face umani, adevărul e ca lipsa iubiri ne va face monștri

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cât de mulți? I-ai numărat? Ești printre ei?

| Anonim explică (pentru sadrian46):

Spun ca sunt multi pentru ca este un subiect despre care aud la multe persoane, plus ca vad multi discutand despre asta si pe internet.
Poate gresesc si, de fapt, nu sunt atat de multi cum ii percep eu. Dar, eu cred, totusi, ca sunt destul de multi.
Intr-o masura mica am si eu frustrarile mele, dar nu este ceva care sa ma preocupe prea tare.
De ce ma intrebi daca sunt printre ei? Tu esti printre ei?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca sexul e supraevaluat si in prea multe discutii, iar aia care nu au parte de el, au impresia ca pierd ceva.

| Dismally a răspuns:

Cred ca majoritatea oamenilor sun frustrati, poate nu din cauza sexului dar au alte probleme. De ce? Pentru ca mereu isi doresc altceva sau mai mult decat au deja, acesti oameni nu vor fi niciodata multumiti, nu vor fi niciodata fericiti.

anonim_4396
| Anonim explică:

Nu prea cred ca sunt multi, in lumea hetero toti de peste 23-24 sunt cuplati, fericiit si normali. Frustrati sunt doar cei de alta orientare ca nu pot fi normali sau cei cu traume sexuale din trecut ....numarandu ma si eu in aceasta categorie. In lumea hetero nu exista frustrati sau frustrare decat poate un procent mic, in rest toti sunt cuplati si fericiti, eu stiu f bine ce vad. Asa e viata, unii se nasc normali si le vine tot de la sine, altii se chinuie sa fie ca ei si degeaba.