| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce facem atatea lucruri uimitoare din motive de incapatanare si invidie? Cand un om devine invidios pe alt om, se incapataneaza, si face niste lucruri uimitoare pe care nu le-ar fi facut niciodata fara invidie si incapatanare.De ce?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pentru ca asta este in firea omului. Si tu ai facut asta. Si eu. Si toata lumea. Este in gena umana. Efectiv este un test pe caree trebuie sa il trecem pentru a putea sa vadem lumea altfel.

3 răspunsuri:
| MistretulPufos a răspuns:

Chiar esti atat de crocant pe cat se spune? ca deja sunt invidios pe tine, incat m-am incapatanat

| NellieLovett a răspuns:

Aceste sentimente il motiveaza pe om

| TheWomanCat a răspuns:

In primul rand, nu toti o facem.In al doilea rand, daca o facem e ceva normal man.Majoritatea dintre noi ajungem sa facem lucruri pe care nu credeam ca le vom face vreodata din invidie, deoarece e asa se intampla.Asa suntem noi.Consideram ca lucrurile pe care le facem nu duc la consecinte grave, in cazul incapatanarii, iar in cazul invidiei trebuie sa spun ca fiecare om ajunge sa se supere pe o persoana indeajuns de tare pentru rautatea sa combinata cu simtul puterii dat de bani, sau pur si simplu ca acele persoane ar avea ceva ce noi nu avem, incat ar duce la ceea ce se numeste invidie.Nu o facem ca vrem, depinde de persoana noastra, legile fizicii, a instinctului nostru si in special de ceea ce alegem noi sa facem in privinta aceasta.Repet,nu o facem cu totii.Nu toti suntem condusi de invidie si incapatanare, dar daca da, atunci trebuie sa invatam sa ne controlam emotiile, astfel aceste lucruri ar duce la propria autodistrugere.