Ai 2 maini, 2 picioare, vezi, auzi, poti vorbi? Daca raspunsul e da la toate atunci nu ai de ce sa te plangi, cand va aud pe unii ca va plangeti din orice ma trec toti nervii, altii saracii nu se pot deplasa, nu vad, nu aud si tot asa.
Pentru ca asta ti-a fost soarta, asa ai fost genetic facut, sa faci chestii nasoale, sa simti chestii nasoale care te face sa gandesti cumva care te duce la esecuri, si asa mai departe, poate nu ai fizic si nu te plac nici partenerii de sex opus, sau daca ai fizic, ai o problema de socializare, comportament inadecvat.
De ce ai cazut tu la asta? Nu ai castigat loteria vietii, aia este. S-a nimerit la tine.
Dar enumera cateva defecte sa vedem.
Pai, sunt urat, Fizicul sa zicem ca e Ok, am o problema mare cu socializarea.
Pai ori esti urat ori fizicul e ok?! Poate urat pentru femei si ok asa ca tot omu pentru ceilalti.
Deci am zis bine, ai probleme de socializare, varianta asta era, descrie putin, in ce sens ai probleme de socializare? Doar ca esti timid?
Mdaa, pentru Laura, personalitate, pe pariu ca si tu te uiti la baieti frumusei cum e si normal de fapt, daca nu te atrag deloc fizic, nici nu te mai int personalitatea.
Daca m-ai cunoaște in realitate, ai vedea...
Te asigur ca nu, as vedea in schimb calitatile pe care tu nu le vezi
Daca crezi ca ai defecte ce te costa sa le transformi in calitati? Pe vremea cand eram tinara cel mai mare defect al meu a fost timiditatea.Dar am fost ajutata sa o depasesc. Dintr-o timida am devenit una care are de multe ori cel mai mare curaj in anturajul in care sunt.Si de a face un anumit lucru si de a spune lucrurilor pe nume.
Așa se face
Câteodată în timiditate se nascunde un potențial pe care o persoană nu este coscientă ca îl are, să fiu mai explicit, dacă o persoană era timidă, care nu prea vorbea, foarte des se întâmplă ca aceea persoană, odată ce a scăpat de timiditate să devină una foarte carismatică, în centrul atenției, mai atragatoare, mai relaxat.
Și eu sunt foarte timid... Tu cum ai scăpat de problema asta?
A strigat la mine o colega de un 8 martie cand ne aflam la restaurant la o masa caci daca continui sa fiu asa timida sa tac nu ma voi marita.Atunci m-am speriat si am inceput sa vorbesc cu colegele tot ceea ce mi-a trecut prin minte si spre surprinderea mea m-i se dadea atentie.De atunci am vorbit destul in viata mea.Iar de alte complexe am scapat infruntind multe greutati ce mi-a scos in cale viata.Trebuie sa infrunti greutatile, trebuie sa iesi din zona de confort doar asa devii om puternic increzator in fortele proprii.
Toți avem defecte, niciunul nu e perfect!
Fiecare dintre noi avem un ochi mai mare unu mai mic, nasul prea mare, prea borcănat, prea mic, urechile prea mari, una mai mare una mai mică, sprâncenele diferite, mâinile strâmbe, alții au probleme. nu există persoană perfectă!
La început și eu ma credeam urât, dar mereu am văzut ca fetele ma remarcau, așa ca am început să prind mai multă încredere în mine, să ma cred frumos.
Frumusețea este capacitatea de a te crede frumos, chiar dacă cu toții avem defecte trebuie mereu să te crezi frumos, să fii sigur pe tine, să fii modest și să ai autostimă, dar nu în exces deoarece o să pari arogant!
Cu toate astea trebuie să fii și umil!
Nu am cum sa ma cred frumos daca nu sunt.
Atunci nu o să devii niciodată frumos dacă ești mereu negativ, timid, încrezut, ai probleme cu socializarea, dacă ai fii fost fată, ai vorbi cu o persoană de genul asta?
Pune-ți ambiția aia și lasă la o parte rușinea, fii mai dur, și boom pe fete, fii mai sigur pe tine, găsește forțele pentru a merge înainte, perseveranța, tempismul și fii mai prietenos.
Cum să scapi de timiditate? VORBIND.
Vorbește de orice cu oricine, dezgheață-te și cu timpul o să fii frumos fără să-ti dai seama. Am văzut băieti/bărbați care nu sunt cine știe ce frumusețe însa mergeau cu o bunăciune de femeie!
Femeile, chiar și unii bărbați, nu se uită doar la frumusețe ci multe se uită la caracter, la modul excepțional de a fii tu însuți!
Asta contează cu adevărat, fă experiențe, vorbește și o să îți ameliorezi personalitatea și carisma!
Nu trebuie sa fii frumos ca sa placi trebuie sa ai o personalitate care sa placa.
Cu toții avem defecte, e ceva normal. Faptul că te afli într-o situație mai puțin plăcută nu înseamnă că ai toate defectele. Stai liniștit. Ești ok.
alfons2390 întreabă: