| Rosalia a întrebat:

De ce în zilele noastre nu se mai pune preț pe calitate în muzică, modă, filme, seriale, ș.a.m.d?
Aceasta este părerea mea.
De ce acum 20 de ani se lucra cu atenție la detalii la scenariul/regia/montajul unui film/serial iar acum se fac de umplutură, doar ca să fie acolo?
De ce este promovat excesiv materialismul, sexualitatea și violența?
Unde se vrea să se ajungă cu asta și mai ales, cine dictează aceste trenduri?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Cumva impresarii, producătorii cei ce baga bani au inteles ce se vinde, ei fac bani si asa. Publicul până la urmă decide, desi publicul poate fi educat dar nu e treaba nimănui să educe publicul, oricum se face selectia naturală, din tot ce se promoveaza sunt si piese, filme de calitate, originale, doar ca trebuie să cauți.

4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Am fost militar de cariera dar am lucrat si in viata civila, in comert (gestionar si vanzator) prin banci, etc. In comert am vazut un fenomen. La inceput pe produsele Bosch scria "Made in Germany". Apoi surpriza! "Made in China". Atunci am realizat ca totul se face din ce in ce mai prost. se cauta cheltuieli cat mai putine si profit cat mai mare. Nu mai este nimic de calitate. 20 de ani m-a tinut un robinet la baie si a trebuit sa-l schimba ca era din ceva aliaj si se tocise filetul. Acum un robinet nu ma mai tine mai mult de 3-4 ani.

| doctorandus a răspuns:

Cine dicteaza? Publicul spectator.

| RAY a răspuns (pentru doctorandus):

Corect doctore

| RAY a răspuns:

Eu vizionez doar filme din top cinemagia, anul asta am văzut venom 2, spirite întunecate și alea în 3d