| Mimo2 a întrebat:

De ce mai toate femeile care sunt mai dotate incep să se creadă cineva și iși iau tot felul de fițe?
Nu mai vezi și tu o fată de genul care să arate așa și să fie cuminte, la locul ei...
De unde, dai să o cunoști și vezi ca nu ii mai ajungi la nas de fițe ce are.
Le cresc sânii si fundul dar se micșoreaza creierul, care-i treaba cu secolul asta?

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Prea multa atentie, barbatii din ziua de azi au devenit catelusi, eu lucrez in fabrica unde e plin de femei, cum apare una frumoasa, toti frustratii dau tarcoale de parca ar fi ultima femeie de pe pamant, si mi se pare penibil, vin cu vrajeli de 2 lei, cu rasete false, orice numai sa le intre in gratii, si nu doar "baieti", vad barbati in toata firea care se fac de ras efectiv, care nu mai au respect de sine si se transforma in catelusi pufosi care poate poate vor fii bagati in seama si ei. Noi ca barbati le-am obisnuit asa, exact cum lumea a obisnuit doctorii cu spaga. Personal mi-e sila cand vad atatia lingai in jurul meu, de asta cred ca nici nu suport prea multa lume langa mine, lingai si "printese" peste tot.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cûrva tot cûrva ramane. Predicatorul napoleon bonaparte stia ca toate femeiile sant pramatii si buna dreptate a avut.

| mgtow a răspuns:

Cûrva tot curvă ramane. Napoleon zicea ca femeile sant panarame si nu s-a inselat deloc

| darrio2007 a răspuns:

Arata ce stiu ca le place barbatilor. Problema este ca au dreptate. Mai rar barbati care cauta o fata dupa caracterul pe care il are, daca nu are si niste sani mari si fund apetisant.

| Drimmero a răspuns:

Le dau nas aia care umbla cu limbisme, cred ca barbatul modern e cea mai jalnica fiinta,, atat ridica femeia pe piedestal si Soarele se invarte in jurul ei...ba, tu ca barbat trebuie sa ai orgoliu si demnitate upgradate la 100%, ia sa nu mai pupati in fund toate mironositele si sa vedeti cum mandria le scade considerabil.

| RoCkKiD a răspuns:

E la fel si la tipi, dupa ceva sala si niste definire sa-i vezi cum se poarta ca paunii.

N-are treaba cu sexul are treaba cu omul. happy

| Mimo2 explică (pentru RoCkKiD):

Si asta e ceva corect.
Dar eu ma refer mai mult la cele care nu au altceva de oferit decât sanii si fundul, in cap nimic, caracter 0.
Sunt si femei frumoase cu caracter de milioane, dar incepe sa fie din ce in ce mai adevarata vorba aia cu "un corp frumos conectat la un creier prost", o vezi asa super, vrei sa o cunoști, și după ceva timp iți pui mâinile in cap laughing

| Dalmore a răspuns:

Pentru că bărbații le dau mai multă importață din cauză că sunt dotate. Le cresc sânii, fundul, încep să fie tot mai curtate și se plictisesc sa audă aceleași dume de la toți fraierii. Foarte bine că-s fițoase.

| Endoryus a răspuns:

Multi barbati sunt lingai penibili. Din cauza la astia, acelor limitate li se ridica nasul pana la cer. Nu ca ar fi bune de ceva. Dar o piti o sa atraga un lingau. Atragi pe cei ca tine in jurul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"mai toate", nu știu de ce ai dat tu dar doar cele care arata normal au fițe, o fata care chiar arata bine nu o să simtă nevoia sa și afișeze sânii și fundul chiar așa, chiar daca arata excepțional prin haine. Doar cele foarte insecure își etalează fundul și sânii pentru că știu că nu pot atrage prin caracterul lor.
In general o fata chiar frumoasa, nu e chiar atât de abordată pentru că tipii in general nu au curaj să o abordeze.