| sopranaCadaverica a întrebat:

De ce majoritatea tipelor simt nevoia sa aiba minim 3 poze vulgare in profilul de Facebook/Instagram? Prin vulgar ma refer la decolteuri super adanci, poze cu corp unduit si emfaza pe fund, imbracate sumar sau chiar in locuri dubioase. Gen in cada inspumata, cu coapse la vedere. Nu vorbesc de vedete, ci de femei obisnuite, genul care ies in halat la magazinul din colt.

24 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Problema este dacă sunt ele sau este un photoshop? Pentru că în realitate, nu cred că există o singură fată care nu are rid, pliu, vergeturi, deci majoritatea nu reprezintă realitatea!
Dar, mai ales că, dacă nu acceptă vreun apel video, de multe ori sunt poze false, copiate efectiv!
Dar, mai este ceva, extrem de important. Acum 20 de ani în urmă, când nu exista nici un fel de tehnologie, aceste fete nu reprezentai nimic, erau niște anonime, eventual deja cu soț, copii.
Această tehnologie, a permis oricui care în viața reală nu ar face asta, să se ascundă sub un nume fals de obicei, și să se dea mari pițipioance!

| Nat1 a răspuns (pentru romeo78):

Ai observat si tu ca in momentul in care se demachiaza multe din ele sau sunt îmbrăcate în altfel de haine decat cu pusap sau care le strâng anumite zone chiar arata rau? Sau cum ai spus tu,În realitate arata foarte diferit in cel mai bun caz.
Recent am cunoscut o fata fata in fata ce pe net era foarte frumoasă si cu un corp de invidiat,dar real avea picioare grase,alura de bărbat,fata exagerat de alba si plinuta, dinti rariti iar daca vorbeai cu ea parca era ieșită din șatră.Mai una era extrem de slabă si demachiata nu avea nici sprancene.
Am făcut un experiment si chiar functioneaza, un machiaj ce real e exagerat in poze da foarte bine, Iar fizic daca găsești lumina, fundalul si o poziție potrivita esti miss pe cand in realitate...

| wishy a răspuns:

Nu mai da cereri de prietenie aiurea. La mine in liceu din 100 de fete dacă sunt 2 cu poze aiurea maxim.

| sopranaCadaverica explică (pentru wishy):

Eu nu mai sunt la liceu. Am ramas prietena pe Facebook cu toate colegele din facultate de la grupa mea, pe langa liceu. Aproape toate au ceea ce am zis, pentru ca vad postarile lor si uneori m-am si uitat pe profilurile acestora, din curiozitate. Au in jur de 22 de ani.

| Drimmero a răspuns:

Obiecte si atat, singure isi accepta soarta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca fumeile, in medie, sunt mai predispuse la invidie si concurente imaginare cu tot restul planetei, dar in special cu celelalte femei, si cu fostii.
In mintea lor, dupa ce un fost de-al lor le trimite acasa si o cheama pe alta, daca ea posteaza o poza cu apa calda si spuma intr-o cada, aia nu o sa mai intretina partide, ca o sa vada poza lu' aia, si o sa planga de nervi.

| Nat1 a răspuns:

În ziua de azi asta se promoveaza.Toate se întrec în frumusețe, într-un fizic impecabil iar postand asta primesc complimente, li se fac avansuri si se simt mai presus sau la acelaș nivel cu altele.
Pur si simplu simt nevoia de atenție, de afirmare.

| sopranaCadaverica explică (pentru Nat1):

Mi se pare mai comun ca niciodata si e trist. Inainte, generic, aveai doar 2-3 ''piti'' in lista, iar acum toate parca au luat-o razna. Si in anii trecuti lumea cauta 'atentie', voia sa se imprieteneasca/sa-si caute perechea, dar acum e aproape patologic.

| Nat1 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Păi tu nu vezi ca majoritatea deja au ajun sa semene fizic parca sunt gemene.Aceleas haine, acelaș par, aceias fata si corp.Majoritatea au un tipar ce sa răsfrânge și asupra comportamentului.

| sopranaCadaverica explică (pentru Nat1):

Exact...

| Celcestietot a răspuns:

Ca să le înțelegi mai bine, trebuie și tu să pui asemenea poze laughing.

| ShelbyGT a răspuns:

Sa atragă atenția. Mari dive ce sunt ele.

| Clint a răspuns:

Pentru că nu au incredere în ele, de aia pun poze dezgolite, asta ar fi un motiv altul pentru că se i-au după altele, dar astea nu sunt basic, sunt unele ce le duce capul si mai scot și un ban frumos din asta. Pe site-uri private. Sunt destui care plătesc.

| DaniNovember a răspuns:

Pentru ca asa sunt ele mai vulgare, vor sa atraga atentia. Sa arate ca au forme si poate pescuiesc ceva de pe Facebook sau mai stiu eu ce pagina de socializare. Fiecare face cat poate si se etaleaza cu ce are happy Cam penibil dar nu cred ca se asteapta cineva ca paginile de socializare sa contina oameni foarte seriosi in tot ceea ce fac. Nu esti la manastire sa stea fetele in haine decente. Traim in era ambalajelor. Sa fie cat mai aratoasa, poate atrage pe vreunul cu bani multi.

| sopranaCadaverica explică (pentru DaniNovember):

Nu e vorba de seriozitate, ci de personalitate. Fetele alea sunt foarte serioase atunci cand posteaza asa ceva. laughing
De exemplu, tu esti tip in cautarea unei prietenii frumoase care sa se dezvolte intr-o relatie sanatoasa. Iti inspira incredere genul asta de femei? Sau ce iti inspira.

| DaniNovember a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Ce incredere pot sa inspire? Ele cauta tipi cu bani. Nu imi permit sa le intretin. Consuma mai mult decat un geep

| Clint a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Știi care inspiră încredere? Una care n-are fakebuci și Instagram
.

| sopranaCadaverica explică (pentru Clint):

Facebookul in sine e foarte util, tii legatura cu colegi/amici/familie, suni audio/video gratuit, sunt grupuri cu info utile, de vanzari, de hobby si altele. Eu si multi altii il folosesc in scopuri utile. laughing

| Clint a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

E nașpa nu neapărat util, era fain pe vremea când era doar yahoo, dapo-i când pute-ai sa pastrezi legătură cu cei dragi doar prin scrisori, nu existau nici telefoane/dapa-i internet. Alea vremuri. Acum știi și când se îndoapă și sunt pe wc ca-si dau check in.
Daca-l folosești cu cap, poate fii util nu zic, daca ai caracter puternic și nu ești dependenta sau te simți complexata de altele e bine.

| eckblume a răspuns:

Pot fi narcisiste, histrionice.
Asa e la moda, prin urmare vor cat mai multi urmaritori, iar genul asta de poze le scot in evidenta.
Sa faca in ciuda "rivalelor", ca ele arata mai bine.
Asta simt, asta posteaza. Personal, nu urmaresc astfel de persoane.

| sopranaCadaverica explică (pentru eckblume):

Eu nu spun de vedete, repet, de multi urmaritori, like-uri etc. Sunt oameni cunoscuti personal pe care ii am in lista. Nici eu nu urmaresc asemenea individe.
Unele chiar sunt tipe extrem de destepte, dar o dau in bara cu pozele in sutien si blugi in oglinda si altele asemenea. Asta e extrem de ciudat.
Da, tendintele par histrionice, intr-adevar.

| TheBIoodyHound a răspuns:

Ca sa isi gaseasca parteneri sau ca sa isi adune admiratori.

Chiar si un tip de comportament prezent de cand lumea la toate animalele e un mister pentru tine.

| sopranaCadaverica explică (pentru TheBIoodyHound):

Parteneri pentru ce?
Unele 'aduna' admiratori si cu poze obisnuite, fara sa se craceasca sau sa-si arate tatele si botul de rata.

| TheBIoodyHound a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Stii si tu pentru ce.
Unele aduna facand si tot ce ai enumerat tu. Fiecare cum vrea sau cum poate.