| NuMăCunoștiDeloc a întrebat:

De ce oamenii considerati diferiți în comportament sau în aspectul fizic, sunt excluși sau urâți de societate? Eu de exemplu sunt mai deschisă la piele și la păr, destul de albă, și lumea se comportă foarte ciudat cu mine, trag niște priviri foarte urâte asupra mea, nimeni nu vrea să vorbească cu mine, sau când fac eu asta, ei încearcă să mă evite. Ce fac greșit în societatea asta? De ce rasa umana e atata de rea? De exemplu animalele nu se comportă urât între ele, doar când e vorba de sursa de hrana, teritorii sau parteneri de împerechere. De ce lumea se bazeaza pe prejudecăți?

11 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Întâi de toate, poate pare off topic dar, tu ai încredere în tine?

| Tekken33 a răspuns:

Da,și eu sunt mai singuratic și simt asta,dacă nu ești sociabil sau ai probleme cu depresia, anxietatea ești marginalizat de societate, trăim într-o tara plina cu oameni care nu mai știu ce e respectul și bunul simt, tineretul asta numai droguri și alcool au in cap, dar și bătrânii sunt duși cu pluta. Dacă ești mai negru nu e bine, dacă nu ești vorbăreț nu e bine dacă ești sărac nu e bine, dacă ești cuminte și civilizat nu e bine nici cum nu e bine.
Eu zic sa pleci din România dacă ești diferita, nu are rost sa stai aici, și eu sunt scârbit de societatea asta.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Tekken33):

Nu e o soluție viabilă.
De aia am și întrebat dacă are încredere în ea.
Însă tind sa cred că nu,din moment ce se lasă purtata de prejudecățile celorlalți.
Oamenii,după cum ai spus și tu,te judeca pentru orice, de obicei o fac din cauza frustrărilor, din cauză că sunt prea limitați sa înțeleagă sau pentru ca sa para interesanți.
Chestia e că mulți nu se suport nici pe ei însășibig grin
Personal, și eu sunt judecat din mai multe aspecte, însă prefer sa tratez cu indiferența sau la mișto unele persoane pentru că am înțeles că oricum as da-o, nu as face pe plac lumii.Pana la urma o viață am, iar daca stau sa mulțumesc pe toată lumea, nu mi-aș mai trăi viațabig grin
Btw, fac chestia asta pentru că am ales sa cred în mine și am ales să mă prioritizez.

| Tekken33 a răspuns (pentru Hyperion7):

Orice soluția e rațională când vine vorba de tara asta de cocalari și de drogați cu prejudecăți comuniste. Mie nu îmi place poporul asta nu ma identific cu el, suntem demni de mila nu știm ce e civilizația și bunul simt, morala nimic nu știm, noi doar sa dam din gura la asta suntem campioni.
Mie mi scârbă de societatea asta, de romani si de tigani, sunt satul de atâta răutate și denigrari gratuite și ura ieșită din comun la fel gratuita, sa nu mai zic de salariile mizerabile pentru cei cu puține studii. Dacă ești mai răzleț îți iei bullying subtil de la oameni, noi nu am evoluat ca specie. Eu ma declar antinationalist nu îmi plac romanii și țiganii cu mici excepțiihappy
Mai sunt si oameni buni dar rar de tot!
Lumea judeca fără sa iti cunoască durerile sufletești, ești la pământ și ei tot dau în tine, eu nu o pot numi civilizație ci ghena, tara e frumoasa oamenii sunt infecți la caracter.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Tekken33):

Toate țările au defectele interne.Nu exista tara lipsită de probleme sau de scursuri ai societății.
Mie îmi place tara, însă oamenii mai puțin.
Și mie mi-e puțin scârbă de societate, însă nici nu pot sta închis în bula mea, tot sunt nevoit să relaționez cu ei.
Cât despre faptul că lumea judeca fara sa îți cunoască suferința.Pot spune cu mana pe inima că și cei care îți știu suferința te judeca.Ba chiar te judeca mai aspru decât un străin.
Cât despre societate in general,sincer, da, cum ziceam și eu mai sus.
Oricum, eu nu îmi pierd speranța, încă mai cred că lumea se mai poate schimba in al 12-lea ceasbig grin

| NuMăCunoștiDeloc explică (pentru Tekken33):

Ai cea mai mare dreptate! Și eu urăsc țara asta, dar n-am ce sa fac. Din cauza la ce ai descris si tu, ca sunt oameni cu caracter 0, ultimii nesimtiti care își bat joc de orice lucru pe care îl are o persoana, numai sa judece și să își bată joc de altii, dar n-am ce sa fac, daca m-am nascut aici, oricum nu imi voi schimba niciodata parerea despre romani, mi-e rușine ca sunt româncă, alții pot să îmi dea în cap ca să îmi schimb părerea, dar eu nu o voi face niciodata, de ar da Dumnezeu în viitor, să plec din țara asta mizerabilă, în oricare altă țară.
Urăsc din tot sufletul nația asta, nu mă voi mândri niciodata de asta, dacă știi cat de tare și-au bătut joc de mine persoanele, și m-au tratat urat fara nici un motiv.
Am început să cred că doar în Romania se poate întampla asa ceva. Băi, știu ca și în America sau în alte tari exista bully și ignorantă din cauza comportamentului sau aspectului, dar nici chiar asa, ca in Romania.
Macar în alte țări, cand mergi pe strada, oamenii nici macar nu se uită la tine, apa i sa se bage in seama cu tine sau să vină unu ceva de genu "ce faci fă", "se vede după cum are picioarele că e panarama", cum e în Romania. M-am saturat de "rasa" asta

| NuMăCunoștiDeloc explică (pentru Tekken33):

Eu zic ca daca esti mai inchis la piele, chiar nu esti deloc judecat in Romania. Majoritatea au pielea inchisa, multi sunt tigani. Mai de graba esti judecata sau batjocorita daca esti alba sau blondă, mult mai rau esti tratat/a

| Tekken33 a răspuns (pentru NuMăCunoștiDeloc):

Respect kiss ai toată stima mea! Eu sunt jumate țigani dar cel mai mult de pe lumea asta urăsc aceasta nație ca nu mai rău mi-au făcut, mi-au distrus viata, am o anxietate ce te baga în mormânt, din cauza asta nu îmi mai pot trai viata asa cum. vreau doar dacă iau pastile, am o părere foarte proasta despre romani și țigani dar romanii sunt mai ok,mai exista o mica speranța unii sunt ok,dar nu i-am întâlnit noi. Eu sunt mai creol și nu mi ușor nici mie,romanii sunt galbeni și albi în multe cazuri, țiganii sunt mai bruneți deși sunt și țigani albi ca varul. Noi nu o sa ne mai revenim,te înțeleg perfect, știu prin ce chinuri ai trecut,eu datorita unor țigani am trecut prin chinuri mai mari dar asta e, Dumnezeu a dat ca eu sa fiu jumate tigan și sa arat a țigan, măcar dacă semanam blond cu ochii albaștri ca tatăl meu dar eu sunt mai negricios și nici mie nu mi ușor din cauza țiganilor le trag și eu care sunt un exemplu pentru societate, sunt un tip foarte liniștit și resoectuos dar tot am fost luat de fraier ca sunt prea bun și la mulți le spun verde în fata, mulți ma urăsc din cauza asta, le spun adevărul nu vor sa îl audă nu sunt pregătiți pentru asa ceva, toată viata au fost periați, eu sunt nebunul care le spune unora totul în fata!

| Tekken33 a răspuns (pentru Hyperion7):

Tu da ca nu ai traume multe, noi cu traume mai puțin și cu depresii happy
Noi suntem mai sensibilihee hee

| Hyperion7 a răspuns (pentru Tekken33):

Uite,și tu m-ai judecat fara să știi cine sunt și prin câte am trecut big grin
Atât îți zicbatting eyelashes
Doar pentru că un om nu arata sau nu vrea sa arate că a avut traume, asta nu însemna că nu arewinking

| sabin89 a răspuns (pentru Hyperion7):

"ei însăși" - înșiși happy