| Alexutza1712 a întrebat:

De ce persoanele pe care in trecut le consideram prietene acum parca s-au schimbat intru totul?

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pentru ca asa e viata. Nimic nu e vesnic.
Toti trecem prin asa ceva. Legaturile de prietenie se fac si se desfac in functie si de anii de viata pe care ii avem,de idealuri,de defecte,de bani,etc. Cat suntem tineri,aproape toti avem aceleasi preocupari, scoala examene, distracii, fete/baieti, etc. Crestem; unul vrea o scoala altul o meserie...Devenim adulti avem fiecare familiile noastre,nu se mai amesteca cei holtei cu cei familisti. Apoi se fac bisericute cu cei care au copii, si cand copiii cresc se fac prietenii la serviciu, etc
Toata viata noastra e intr-o continua schimbare.Ce-ti pare azi ca e etern, important, maine poate sa dispara.Sunt oameni fericiti care au 1-2 prieteni cu care o duc pana la batranete.Astia sunt prietenii adevarati, care te iubesc te iarta, te ajuta, te critica.
Mi-a venit acum in minte un vers dintr-un cantec popular :
"Din bucata mea de paine
Am hranit un om si-un caine
Cainele ma recunoaste
omul nu ma mai cunoaste".
Din pacate, asa e viata.Depinde si de noi in mare masura s-o facem frumoasa.Cu toate necazurile si dezamagirile traite.

| darrio2007 a răspuns:

Odata cu inaintarea in varsta se schimba gandirea omului.Si a acelor persoane dar si a modului in care sunt vazute de tine.

| whatevernvm a răspuns:

Probabil ti-a crescut mustata.

| Cσcσ a răspuns:

Toata lumea se schimba, inclusiv persoanele pe care le consideram apropiate. Crezi ca ii cunosti perfect, dar, de fapt, nu-i cunosti deloc. happy
Pa!

| OnuOnulică a răspuns:

Timpu schimbă persoana. Persoanele se schimbă odată cu timpul... dacă toți am fi la fel toată viața probabil am fi avut o viață plictisitoare.

| J0B0MAT a răspuns:

Din cauza anturajului, diverselor evenimente din viaţa lor.

| ΓωλδενΒλλαδΚλλαωωδηηώψξ a răspuns:

Pentru că aşai omenirea de la ei.sau plictisit de prietenie şi nu au condiții la ce se refer ei.de asta s-au schimbat.aşa-i natura lor să se schimbe pentru că le vine şi bătrânețea şi ei nu prea mai par tineri că s-au schimbat la normalitate.nu cum au avut ei talente.pentru că tu dacă nu te-ai schimbat. eşti tot pe propria ta natură pe care o ai în sinea ta.