anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce sa stai invizibil pe messenger? Sau mai nou, de ce stai invizibil pe facebook?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Dar mai tare decat singuratatea ma sperie neputinta de a putea face o diferenta in viata cuiva, de a fi un exemplu. Simt ca nu am ce vorbi. Simt nevoia de a fi cineva acolo pentru ca e, nu pentru ca il caut eu.

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pentru ca ma simt singur, dar mai tare decat singuratatea ma sperie neputinta de a putea face o diferenta in viata cuiva, de a fi un exemplu.

| caractere a răspuns (pentru Bacemi):

Nu te inteleg! Tocmai ca esti singur ar trebui sa stai online si sa vorbesti cu toti.Ti-ar mai trece! Sau nu...

| mona a răspuns:

Cand nu ai chef sa fi deranjat stai pe invizibil, sincer mi se pare o prostie chestia asta cu invizibilul

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Ca sa iti arati tie ca esti interesant, gen, nu am chef sa vorbesc cu ala sau cu celalalt, sunt selectiv...

| Crucified a răspuns:

Nu prea stau pe invizibil. Dar de ce unele persoane de pe facebook isi tin prietenii pe invizibil? laughing

| Sinestera a răspuns:

Ca sa nu te intrebe lumea cate ceva, iar tu esti ocupat si nu poti raspunde.

| blueheart a răspuns:

Nu stau pe invizibil pe mess.In ultimul timp oricum am intrat foarte rar pentru ca nu am nevoie.Am putine persoane in lista si majoritatea stau pe invizibil.Desi nu le-am spus niciodata ma doare mult cand vad ca apar asa dintr-o data si vorbesc cu mine. Ma doare sa vad ca nu insemn cat as vrea pentru ele. Eu oricum nu incep o discutie. Astept ca celalalt sa aiba initiativa.Nu imi place sa deranjez. Si decat sa sufar ca sunt invizibila pentru o anumita persoana prefer sa nu mai intru.
Pe fb stau pe invizibil pentru ca nu vreau sa vorbesc cu nimeni.Intru,citesc anumite lucruri si ies. Discutiile le port normal:face to face si daca nu se poate, la telefon.Dar, desi pe fb stau pe invizibil, le-am anuntat.Cine vrea sa vorbeasca cu mine imi lasa mesaje si eu raspund daca este important sau urgent.

| BrokenArrow a răspuns:

Ca să simţi adrenalina unei vieţi periculoase.

| Klaryssa a răspuns:

Pai...Pe Mess (cel putin eu) stau pe invizibil pentru ca persoanele care sunt conectate in acel moment poate nu ma intereseaza, sau m-ar plictisi o conversatie cu ei asa ca stau pe invizibil pana intra cineva cu care imi face placere sa conversez.
Pe facebook stai pe invizibil pentru ca nu vrei sa vorbesti cu ceilalti pe chat si poate pur si simplu vrei sa aflii nouatile de pe o pagina, sa citesti o poveste sau sa te joci un joc fara sa fii asaltat de prieteni.
sper ca am ajutat
fundita puppy dog eyes?

| Spoiled a răspuns:

Se intampla uneori sa vrei sa vorbesti cu o anumita persoana si sa nu vrei sa fii deranjat de restul, dar ca sa te pui pe invizibil pentru toata lista e penibil, adica de ce sa mai intri daca nu vrei sa discuti cu nimeni? Penibil.

| TimeeaBtrx a răspuns:

Pur si simplu n-ai dispozitia necesara sa raspuns la cei care se baga in seama si t intreaba ce faci? ce raspuns asteapta...bn mersi u? si cam atat, e ft deprimantlaughing)mai bine stai pe invizibil

| caractere a răspuns (pentru TimeeaBtrx):

Pai daca nu ai dispozitie, nu mai intri. Eu asa zic!
Care e rostul? Intri, dar nu ai dispozitie! De ce mai intri? ca sa ce?
Uite si un citat, spus de un altcineva:
"Niciodată nu am înţeles alegerea anumitor oameni de a se seta invisible cand intră pe Yahoo Messenger.
Pur şi simplu mi se pare o opţiune inutilă. Adică eu sunt puţin mai practic.
Prietene, nu îmi place de tine, deci te şterg din lista de prieteni, nu mă vezi, nu te văd. Dacă îmi place de tine, te păstrez, te las să mă vezi că sunt online, dar pun un mesaj Nu mă deranja, dau de mâncare la pisică.

Dar opţiunea de a sta invizibil e profund jignitoare pentru mine. Adică mă-nţelegi, stau ascuns de tine, să nu cumva să mă bâzâi la cap. Şi te mai şi dai de gol, răspunzându-mi la o întrebare. Desigur, urmează clasica scuză că nu pentru mine stai invizibil, ci pentru toată lista, pentru că eşti un om foarte ocupat şi nu vrei să fii deranjat.

În general, eu îi şterg din listă pe cei pe care îi prind că sunt pe invisible. Nu mă respecţi, nu am nevoie de prezenţa ta, pa şi pussy."

| TimeeaBtrx a răspuns (pentru caractere):

Eu ft rar intu pe mess, cand intru de obicei o fac pentru o singura persoana de asta intru invizibil-el la fel, vorbim ne vedem la web eventual si iesim...iar pe fb intri sa ma vezi una alta nu neaparat sa vb cu lumea, sincera sa fiu eu am 30 de prieteni pe fb....chiar nu-i vad rostu sa am 30000-40000 de prieteni pe care nu-i cunosc plus de asta ii vad pe strada nici buna ziua nu dau cu tine pareprea mea restul nu ma priveste

| mishutza a răspuns:

Buna! stai pe invizibil ca sa nu te deranjeze cineva,