| Scuturici a întrebat:

De ce unii oameni de pe TPU nu i-mi mai raspund la intrebari dupa ce am dat funda? Eu vrau sa vad cat mai multe pareri, si in plus chiar daca dau numai la o persoana funda merita si alti finndca au dat raspunsuri care intr-adevar m-au ajutat! Si eu dau funde mai tarziu de acum poate nu i-mi mai raspunde lumea! cryingcrying

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Raspunsurile la intrebari se dau pentru a fi folositoare pentru cel care a pus intrebarea. Dand funda la un raspuns ai aratat ca acel raspuns ti-a folosit si l-ai socotit bun, astfel ca nu mai ai nevoie de alte raspunsuri, ti-ai rezolvat deja problema. Pentru a nu se mai intampla asa asteapta macar o zi(mai bine 2-3) si apoi acorda funda si astfel vei avea mai multe raspunsuri. Si nu mai zbiera atata, fii mai vesel! Numai bine!

| Alexandru a răspuns:

Eu te inteleg si ii inteleg pe toti care pun intrebari si primesc raspunsuri atat de bune incat le este foarte greu sa se decida... Oricum ai da-o nu e bine si e o stare a naibii de suparatoare cand vezi ca ti se aduc reprosuri ca de exemplu: "acum ca ai dat funda, nu mai are rost sa raspund" sau " daca primeam fundita iti spuneam, acum..."
Daca funditele astea s-ar fi transformat in rate platite la banci chiar ii intelegeam, serios.
Dar asa, nu.
Sa-si croseteze fundite acasa daca tot le plac funditele atat de mult...
Toate cele bune.
Aaaa si am uitat : eu nu vreau fundita. Vreau sa iti faci o impresie despre cum interesul si cateva amarate de funde portocalii invrajbesc oamenii si ii fac egoisti.

| anyka18 a răspuns:

Eu nu mai raspund pentru ca inseamna ca deja ai gasit raspunsul de care avea-i nevoie(daca ai dat funda inseamna ca aia e raspunsul care te-a ajutat cel mai mult).

| BitchImfabulous a răspuns:

Probabil acei oameni alearga doar dupa funda si nu ii intereseaza atat de mult sa ajute, probabil spun ca nu mai are rost sa raspunda daca stiu ca nu mai primesc funda.
Si da e bine ca dai funde mai tarziu asa afli mai multe pareri dar s-ar putea ca uni sa nu stie sa raspunda la intrebare.