| alexandradlr a întrebat:

De ce unii oameni mai în vârstă au impresia ca dacă ești mai tânăr decât ei, lor li se cuvine tot, își pot permite sa te facă în fel și chip. De unde aerele astea de superioritate pe unii din ei?
Nu zic de toți, ca sunt și printre ei mulți de treaba, dar o buna parte din ei asa procedează.

Răspuns Câştigător
| ZenoDinCitium a răspuns:

Sunt frustrați și au o mentalitate de mult apusa care nu coincide cu a ta/a noastră. Unii așa încearcă să își "mângâie" unele traume,frustrari și eșecuri din viața,iar alții sunt grandomani,de fapt grandomania cred că va fi "boala secolului următor,că deja și ciobanii de pe ultimul deal se cred magnați,t@rfele doamne iar fraierii șmecheri. Toți se cred bombardieri,playboy,omniscienți,indestructibili,filosofi,psihologi, genii, când în colo astea sunt doar in mintea lor, multi/multe suferă de pseudo-impresii stadiu cronic, nu mă refer doar la vârstnici și la tineri/tinere

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Apartin generatiei de comunisti. Asa au fost crescuti, in saracie si frustrare. Pe vremea lor, toata vina era aruncata pe tineret, iar batranii erau pupati pe oua pentru ca "le stiau pe toate". Dupa revolutie, tot ce "stiau" ei s-a dovedit a fi un mare irelevant.

| Rozenn a răspuns:

Pentru că ei consideră (și unii chiar au) că sunt înțelepți și maturi față de actualul tineret.

| 86wally83 a răspuns:

Hei

E o mentalitate ca multe altele la noi, un stereotip dacă vrei, probabil tot de pe vremea comunismului

Foarte mulți au crescut cu ideea asta și au implementat-o inevitabil, e ceva cu care mulți dintre români se identifică

| Morbid a răspuns:

Si mie mi se cuvine sa-ti dau o pãlmutã peste funduletul ala gingas.