anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce unii primesc tot ce isi doresc chiar daca nu merita iar altii trebuie sa munceasca si sa lupte o viata intreaga pentru a avea jumatate sau poate chiar mai putin de cat cei care nu merita?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca au familii cu bani si isi permit cine nu trage greu

| InVisible99 a răspuns:

Depinde de destin,de familia din care te tragi,de viata care ti-o alegi,colectivul din jurul tau care te urca/coboara, de gandirea individului si mai ales depinde de tine, insa iti zic sigur ca satisfactia e de zece mii de ori mai buna cand realizezi ceva pe propriile puteri nu moca, iar fericirea e atunci cand te simti bine si multumit cu mediul in care esti, degeaba ai bani daca nu ai restul.

| Cσcσ a răspuns:

Asta depinde de familie. Exista oameni bogati, care isi permit si luna de pe cer, dar care isi doresc de la copiii lor sa lupte si sa munceasca pentru anumite chestii materiale (cunosc asemenea cazuri). Altii nu-si permit "totul" si tot asa. Este un adevar al realitatii inconjuratoare.
Pa!

| RAY a răspuns:

Pentru ca totul de-a gata ramane neinsemnat, pe cand durata luptei in obtinerea unui lucru aduce incredere in fortele proprii si satisfactie utilizarii bunului respectiv.

| sofisis a răspuns:

De ce? Pentru ca...
Daca cineva ar avea un raspuns la asa ceva...e la fel cu faza "ce-si doresc femeile".
Va ramane mister mereu cum e cu norocul, cu karma, cu destinul.

anonim_4396
| Anonim explică:

Pentru ca totul de-a gata ramane neinsemnat, pe cand durata luptei in obtinerea unui lucru aduce incredere in fortele proprii si satisfactie utilizarii bunului respectiv.

| smartlollipop a răspuns:

O intrebare buna.
Depinde mult de destin, daca crezi in asa ceva, sau de karma... Viata nu e intotdeauna dreapta cu noi, asta e...
Nu exista o explicatie concreta, dar stii cum mai e o vorba, "De ce lucrurile rele se intampla oamenilor buni? " Probabil din acelasi motiv.
Exista si oameni bogati, care nu au muncit deloc toata viata si au obtinut bani, insa nu au o familie, sunt bolnavi... Si exista oameni sanatosi, saraci, care nu au bani. Asta este realitatea in care traim.

| MidnightR a răspuns (pentru smartlollipop):

Mda,si ai uitat de aia si bogati si fericiti si sanatosi.

| smartlollipop a răspuns (pentru MidnightR):

Nu uit de ei. happy Insa am vrut sa subliniez o realitate, nu ai cum sa uiti de ei. Nu este imposibil sa ajungi unde ti-ai propus, dar de multe ori nu te lasa ceva. La asta ma refer. Mda, nu i-am mentionat, pentru ca nu am simtit ca trebuie pentru intrebarea asta. tongue

| Alexandra4500 a răspuns:

Pentru ca asa este viata!

| AnaAna23 a răspuns:

Soarta,dar soarta ti-o mai creezi si singur

| jimm999 a răspuns:

Pentru că tu nu ești unii și unii nu sunt tu, tu ești personalitate, fii individual. Vreai bani, avere? Păi muncește, zici că ai puțin sau nu se primește? schimbă domeniul și muncește mai departe, dacă știi ce să faci și cum cu vremea o să ajungi să ai și bani și avere, atunci apare altă întrebare:"Mai ai nevoie de acești bani sau pe parcursul acestui drum ai pierdut ultimii oameni pe care îi interesau cu adevărat ce faci tu, cum la tine, și de ce taci sau cum te simți? " În fine, lucruri obișnuite care ți se par veșnice dar nu-i așa, nu poți să primești ceva fără ca să dai în schimb ceva. Orșice om are problemele sale.