anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce va temeti voi? [apa, inaltime, gandaci..etc...]
Cum a-ti facut sa scapati de aceste temeri [daca ati scapat].
Funda.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! nu ma tem de nimic decat de furia bunului Dumnezeu, dar ar fi totusi ceva de ce ma tem..de serpi, sa nu ii vad nici in poza atat de teama imi e de ei, si de multe ori imi inchipui ca o sa fiu muscata de sarpe.straight face
O zi buna si frumoasa sa ai!

9 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Ma tem de oameni prosti si de prostie, in general.Nu ai cum sa scapi de asa ceva,e stare patologica si eterna,dac-ar fi sa scap de frica asta, cel mai probabil, as deveni, la randul meu, prost.Imi mai e frica si de superficialitate si ipocrizie, si cei ce le poseda.

| bytzy09 a răspuns:

Mie de inaltime mi-e frica cel mai mult, dar nu stiu cum pentru ca, cand eram mic eram tot prin copaci

| ionutzz2590 a răspuns:

Sall eu ma tem de inaltime si nu mam infruntat teama de tot as vrea ca pe viitor sa nu ma mai tem ca e cam rau pentru ca nu poti sa urci pe un bloc inalt sau turn etc

| Addicted2sweets a răspuns:

Eu m-am temut de apa... pana mi-am invins frica si am inotat, acum fac inot de performanta laughing. M-am temut si de serpi pana am vazut vreo 4 la bunici, acum tot imi e fricalaughing. Daca tie frica de ceva eu te sfatuiesc sa-ti invingi frica. Ex daca tie frica de inaltime uite-te injos(atunci cand esti la inaltime), de pelerina poarta una, de umbrela meri sub ea, de gandaci omoara-i! Succes! tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Aℓℓe a răspuns:

Eu, ma tem de animalele care vor sa ma fugareasca sau care vor sa ma mustedar tot le indragesc! Iubesc animalele!(in afara de gandaci)doar gargaritele!
Pai am sa-ti zic niste metode sa scapi de frica de:apa, inaltime, gandaci, intuneric si animale(eu nu ma tem de ele)
Pentru apa:intri incetisor in ea(la mare) stai mai mult pe la mal sa te inveti cu ea! apoi incerci dar echipat (colac, vesta de salvare etc.) inoti putin apoi incepi sa-ti dai jos echipamentu' dreptat!
Pentru inaltimesaddaca esti la bloc)urici de la un etaj la un etaj dar dreptat gandidu-te ca zbori si inchizi ochii(daca esti la curte) pai incerci sa te urci pe scrara drptat=catio scara doua darr trebuie sa fie un adult cu tine si trebuie sa-i ceri ajutorul :sa fie scara bine intepenita!
Gandaci: Insectele periculoase te avertizes nu te apropia de ele! Cele care nu fac nimic poti sa le atingi (gargarita)!
Intuneric:Cand trebuie sa te culci si ti-e frica de intuneric = lasi veoza aprinsa sau te gandesti la ceva frumos! O sa obosesti pana adormi!
Animale:te sfatuiesc sa nu te apropii de cele periculoase! Numai cu acordul unui adult poti sa pui mana pe animal!
Funda?

| Anonim explică (pentru Aℓℓe):

Nu imi e frica de apa, inaltime sau eu mai stiu ce am scris acolo sus..eu am dat doar niste exemplelaughing :* multumesc oricum pentru intentia ta.

| SecrieruConstanta1999 a răspuns:

De gindaci cel mai mult

| IonutLove a răspuns:

Sincer sa fiu eu ma temeam de gandaci dar... cand nu eram atent un gandac s`a urcat pe mine si am vazut ca nu imi face nimic de atunci nu mai imi este frica! tot ce trebuie sa faci este sa iti invingi frica si nu o sa mai ai nici o problema big grinbig grinbig grinbig grin Funda?big grin