Fiecare mama este la fel in sensul ca toate isi iubesc copiii, dar au moduri diferite de a arata asta, dar mamele au personalitati diferite
Mama mea nu este la fel cum sunt mamele de fetițe, din cauza ei trebuie să mai repet inca odată clasa A3 a, am fost răsfățat de mic nu mi s-a pus reguli am fost lăsat de capul meu, să fac ce vreau acum la 10 ani fumez o scuip o trag de par vorbesc urat am spart televizorul in camera mea și ea nu vrea ii schimbe niciodată pedeapsa a rămas 10 palme la fundul a fost ieri la ședința cu părinți și când a ajuns acasă mi-a zis știi că rămâi repetent ai de ales dintre aceste 2 variante :1) Ori stai vara asta 3 luni închis în casa și înveți, și ea cu tati pleacă la mare 2)Ori o sun pe nana care te-a botezat să te bata in fiecare zi cu cureaua, eu i-am zis aseară să facă ce vrea cu mine că nu îmi pasă eu la 10 ani nu înțeleg multe lucruri mai degrabă nu mă mai făcea pe mine și făcea o fetiță dar a zis că așa a vrut doamne doamne de nu răstorn eu casa cu fundul in sus o să vadă ea mama ce mă răzbun pe ea.