| RainWind a întrebat:

Deci dacă vine ciparea și unii preoți și călugări susțin că trăitul la țară va fi salvarea și anume că la țară am supraviețui ca pe timpuri doar din roadele pământului, fără curent, fără apă de la canalizare, fără mașinării ci doar noi cu solul și ce ne va da Dumnezeu și pământul.
Deci dacă doar asta ar fi supraviețuirea noastră ca să nu murim și nici să acceptăm cipul, dar noi nu ne permitem o casă cu teren ci ar trebui să facem un credit la bancă pentru asta, oare acel credit are rost ținând cont că e credit și fără cip nu vom putea nici să ne plătim rata la bancă, dar nici evident să muncim ca să ne permitem banii pentru rată?!
Și dacă asta este realitatea, care ar fi soluția până la urmă ca să ajungem din mediul urban în mediul rural?!
Ideea e că, în cazul meu, deși mama e super îndoctrinată, nu dorește să vândă apartamentul ca să luăm casă la țară și când îi mai și spun de ceea ce spun ceilalți sfinți și călugări cu darul vederii (deci nu ar fi niște șarlatani, deși și așa, e logic că tot acolo vom ajunge, că și în Biblie spune că la venirea semnelor Fiarei și în zilele Fiarei vor fi vremuri în care nu vom putea cumpăra și vinde fără semnul fiarei, adică cipul).

Deci ce mă frământă pe mine, e cum știm exact perioada în care va apărea ciparea și în România ca fix înainte de asta să pot vinde apartamentul și să mă mut undeva la țară?!

7 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

La ce rahaturi debitezi online, pentru tine ar fi o binecuvantare sa te lase fara internet ca pe timpuri.

| RainWind explică (pentru siriusblack98):

Păi de unde știi că debitez? Eu am 2 întrebări pe aici. Și sunt debitisme doar pentru atei. Deci dacă ești ateu n-ai ce să cauți aici, că ți-e mintea prea închisă. Se limitează doar la dovezi și știință. Când de fapt, știința e Dumnezeu, știința e doar o parte din Dumnezeu și creația Lui, pe care vouă ateilor v-ar lua ani lumină să o găsiți.
Așadar, sayonara.

| siriusblack98 a răspuns (pentru RainWind):

1. Nu sunt ateu.
2. Lasa-te de legale ca nu sunt bune, uite de rahaturi debitezi pe TPU de la ele.

| LisaJulie a răspuns:

Care cipuri? Tot aud de cipuri de ani de zile si nu s-a intamplat nimic

| RainWind explică (pentru LisaJulie):

Păi unele țări deja le folosesc... Deci o să vină și la noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu care folosești internetul pe un smartphone ce are microfon, cameră video si conectare la gps, vorbești de cipuri? happy

Încearcă să gândești cu capul tău!

| GamingSoloInRetea a răspuns:

Nu mai asculta de preoți georgisti, simionisti și pro rusi! Nu vine nicio cipare