| Upz0r3 a întrebat:

Deci sa incep cu inceputul...intr-o zi un coleg din clasa a sarit la mine la bataie eu nu aveam ce face decat sa dau si eu in el si ne-am luat aman2 la bataie si sa zicem asa eu am "castigat". Dar dupa 2 zile el la chemat pe fratele lui care are intre 17-19 ani cam asa care a mai venit cu inca 6 si mau luat cu forta dupa ce am terminat orele si mau bagat intr-o scara si mau batut.nu miau ramas semne decat o buza usor sparta dar am un martor care a vazut cand dadeau in mine ar putea pati vreo ceva agresorii?
Dau funda bineinteles

Răspuns Câştigător
| BMihai a răspuns:

Salutare
doar daca acel martor vine alaturi de tine la politie si face o declaratie(dupa ce faci tu reclamatia ca ai fost agresat).
se va incepe o investigatie, vor fi chemati la politie sa dea declaratie, iar daca se dovedeste ca sunt vinovati vor fi pedepsiti conform legii.

bafta si sper sa nu mai ai parte de astfel de cazuri nefericite

4 răspunsuri:
| Upz0r3 explică:

Fac 14 in februarie...deci unul de 19 ani pentru unu de 13 straight face si mai erau si 6 multumesc de raspunsuri

| Upz0r3 explică:

O mica problema insa...martorul ala este de varsta mea bineinteles ca trebuie sa merg si insotit de un parinte dar oare o sa creada vreo ceva politia?

| BMihai a răspuns:

Nu este vorba de crezut. este vorba sa poti dovedi ceea ce susti tu si anume ca ai fost agresat

| AleXa98_7666 a răspuns:

Poi desigur ca pot pati ceva.
Mai ales ca fratele lui e major si poate ajunge la inchisoare.

Dar cati ani ai?
Asa. de curiozitatelaughing