Salut! ciudata situatia in care te afli sa fiu sincer, dar da taxa de permis poti sa o platesti la orice aparat self pay nu e necesar sau obligatoriu sa o faci la un oficiu postal, revenind la situatia ta, cam asa este in mare parte cu instructorii in varsta am fost intr o situatie asemanatoare, nu pot sa-mi expic daca acest lucru se datoreaza din cauza faptului ca majoritatea isi detin permisele din perioada comunista sau lipsa de capabilitate de a fi un instructor iar cu restul celor intamplate, nu detine vreun drept de a te programa la sala fara acordul tau(consider o tampenie aceasta chestie examenele ar trebui sa le dai cand esti pregatit nu fortat) sau să-ți programeze vreo ședință pe care tu le programezi anticipat conform cu plata care ai facut o la inscriere sau pe parcursul scolii. Examenul teoretic intern e probabil doar o testare de a lor, dar iarasi nu ar trebui sa fie obligatorie. In momentul de fata poti sa faci o plangere dar fara dovezi ar fi greu sa obti ceva, iti recomand sa inregistrezi pe ascuns momentul in care acesta afirma din nou ca ultimile sedintele le face doar cand isi doreste el si ca te a programat la sala fara acordul tau, actiunile lor sunt ilegale.
Am si inregistrari da, insa nu am ce face, din pacate majoritatea fac asa. Isi bat joc de banii elevilor. Nu voi mai accepta bataia lui de joc. O sa i solicit la ultimele sedinte, inainte de traseu sa ma duca in zonele alea la parcare. Nu in aceleasi zone, unde nu prea duc politistii. Eu stiu o zona de parcari la examen, unde zilnic vad scoli, iar instructorul asta a zis ca peste tot se poate duce. O fi si adevarat...dar nici chiar asa. Exista trasee stabilite de examinare. Din pacate am avut ghinionul de a da peste un instructor plictisit de tot. Taxa de permis o sa o platesc ori cu cardul, online ori la self pay. Nu mai accept sa imi impuna el reguli unde sa platesc. Daca el nu stie de tehnologie, e treaba lui. Din pacate da, la sala m-a programat fara acodul meu. Dimineata, fix cand nu pot. Daca am probleme personale, de sanatete e problema, daca sunt la liceu la fel. Cica bag motive si ca de la liceu e simplu sa lipsesc. Nu stiu in ce lume traieste, dar nu ar vrea sa fie elev in locul nostru. Cei invarsta nu inteleg noile generatii. Doar ei au dreptate, ei nu se simt bine etc. Noi, tinerii in schimb, suntem in unele cazuri bataia lor de joc