| WMoJoS2016 a întrebat:

E de asteptat ca in urmatorii ani China sa fie puterea economica a lumii si sa nu mai fie SUA.
Pentru ca e China, acolo se fabrica aproape tot ceea ce folosim noi si e o tara mai mare ca SUA.
Intrebarea este:
Cum va fi lumea daca China va fi urmatoarea putere economica?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vai si amar de ea... cu probleme

| RAY a răspuns:

Cat vor americani, germani sa fie totul made in china va fi, cand nu o sa mai vrea sa fie, china nu va mai fi o putere asa mare economica, pai sunt multi de asta sunt asa mare putere, cum ar fi daca ar fi 1 miliard de germani, pai ar produce pentru tot sistemul solar daca ar fi viata pe toate cele 9 planete,daca pleaca straini de acolo ei nu prea au cui sa vanda,degeaba produci daca nu vinzi, si daca nu vinzi in europa,usa, austrlia, canada unde vinzi? ca asia e saraca, africa e saraca, nici chinezi nu o duc prea bine dar se multumesc cu putin, tot colonie americana sunt si ei

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Puterea Chinei e data de toate companiile care si-au mutat fabricile acolo, deci in orice moment poate sa nu mai fie o putere.

| xByte a răspuns:

Cam tot ce inseamna 'tehonologie' (placi video, telefoane, procesoare, monitoare, televizoare etc.) se dezvolta in USA, dar se produc in China din cauza costurilor mai scazute de fabricatie. Din punctul meu de vedere economia Statelor Unite ale Americii merge mana in mana cu economia Chinei.