| Puffs a întrebat:

E toată lumea moartă sau pe moarte pe aici?!
Mi-am făcut cont nou recent aici, și, deși am pus 3 ( trei ) întrebări, nimeni nu s-a sinchisit să răspundă! Nici măcar un răspuns! happy
Deci, întrebarea e...

Ați murit? Sau vă prefaceți că sunteți morți? happy

Observ că oamenii sunt tot mai pă ducă... happy

Și site-ul!

62 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil că nu au ce sa-ti raspunda la ele.

| Puffs explică (pentru darrio2007):

Nu știu să răspundă la ele?!
Greu de crezut! Nu am plus întrebări atât de grele!
Dacă la d'ăstea le sta cerebelul în dilemă / stad by... happyE GAME OVER! happy
Și pentru site, și pentru utilizatori!

Nu vor să răspundă?!
E dreptul și alegerea fiecăruia!

Oricum...site-ul e dezolant!
GHOST TOWN! Boo!

| darrio2007 a răspuns (pentru Puffs):

Nu ai inteles. Intrebarile puse de tine nu fac parte din domeniul lor de activitate.

Domeniul lor de activitate?! happy
( God, sună așa pompos! laughing )

Vrei să spui că... utilizatorii site-ului nu prea o au cu domeniul muzical? Cu muzica?
Or fi afoni? Sau surzi?! happy

Am înțeles! happy
În sfârșit mi s-au deschis ochii minții happy!, ca să pot vedea Adevărul! laughing

| Puffs explică (pentru Puffs):

Fii binecuvântat că mi-ai arătat Adevărul! happy Și am înțeles! laughing ( nu am să mor acum cu această nedumerire, de ce nu îmi răspunde nimeni!? thinking confused laughing)
Mulțumesc! happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Puffs):

Bravo, ești băiat dăștept.

| sierra1 a răspuns (pentru Puffs):

Nu nene, adevărul e că intrebarea e - ca să te citez - de CACAO. D-aia nu se "sinchisește" nimeni cu ea.

https://www.tpu.ro/......r-me-stai/

| RAY a răspuns:

Adevărul e că e in coma, lumea sta pe tik tok, Instagram, Facebook, snap, discord.

| Puffs explică (pentru RAY):

Lume tic- tokăristă! happy
( Nu sunt fană site-uri socializare! ) - Prefer socializarea face 2 face! happy

Apoi, de ce stă lumea pe Tiktok?!

Ca să aleagă dintre lgbt- ista Lasconi și comunistul Georgescu! Aia Da!
TikTok-ul influențează masiv alegerile prezidențiale! Dar și mintea oamenilor slab educați!

TPU-ul va dispărea!
De ce?!

Pentru că aici trebuie să dezvolți idei, în scris! Nu doar să consumi conținut promoțional!

| relian a răspuns:

Eu cred ca intrebarile tale sunt moarte nu utilizatorii pe aici. Pui niste intrebari, trece lumea ca si cum nu ar exista, asta pentru ca chiar nu ai ce raspunde laughing
Vrei sa raspunda careva? Vina cu ceva intrebari interesante, sau la care se poate discuta ceva, care sa atraga oamenii.

Tu cum trezesti un mort din somn, cu intrebarile astea? Se intoarce ala si pe partea ailanta laughing

| Puffs explică (pentru relian):

Păi, tocmai că am pus întrebări ușoare mă așteptam ca lumea să răspundă! Dacă pun grele, unora li se blochează cerebelul laughing, nu e bine! laughing Dacă pun ușoare, nu sunt interesante! Nah! happy

Apoi cine nu ascultă muzică bună?

Îți spun eu! -Surzii și afonii! laughing

Deci, nu era așa greu a răspunde cu câteva recomandări de muzică de dănțuit! laughing)

Românii iubesc muzica bună!

Dar uitasem căci tu ești american! laughing)

| Fatamuntilor a răspuns:

Situl impreuna cu uilizatorii sunt cel mult in moarte clinica. Doar o resucitare
Trebuie doar atmofera si oamenii de acum 5-6 ani.
Aia care au fost, nu mai revin, iar cei care au ramas, sunt toot mai putini.Si cei care sunt acum nu s-au remarcat inca.

| Puffs explică (pentru Fatamuntilor):

Îmi e dor de vremurile de demult... happy

Vremuri grele happy, dar frumoase!
happy

| minrest a răspuns:

Ce ma, mort eu? Pentru ca nu am raspuns la ceva legat de muzica, sau despre un user plecat de mult? Pune cativa useri destepti la prieteni, ca sa primeasca intrebarile la notificari; sper sa nu confund, mi se pare ca pe contul vechi erai ce trebuie.

| Puffs explică (pentru minrest):

Cine crezi că eram pe vechiul cont?! happy

| minrest a răspuns (pentru Puffs):

Ai scris nick-ul, dar nu stiu sigur daca esti persoana la care ma gandesc; totusi chiar daca ma insel, si am amestecat cativa useri, nu e mare lucru.

Mai Exact?!

Cine crezi că sunt?

Pai mai, nu ai scris tu ca esti pufuleti gratis, ce ma mai intrebi cine cred ca esti?

Ai zis că sunt ceea ce trebuie.
La ce te referi?!

Tu cine ești? Sau... Ai fost happy?

Am avut doar nick-ul asta.

Parca pufuleti gratis punea intrebari incomode, adresa probleme reale, argumenta frumos, dar plecand de mult timp nu mai pot sa fiu sigur suta la suta, eu asa imi amintesc. Vad ca tu nu m-ai remarcat, se poate, eu raspund numai pe unele topic-uri.

Nu am pus întrebări incomode!

... Bine! :), doar câteva! Gen

https://www.tpu.ro/......i-de-fapt/

Acuma depinde și la ce spui INCOMOD! Și mai ales PE CINE INCOMODEAZĂ!

Sau, un alt exemplu de întrebare CE PARE! INCOMODĂ! ( dar cum spuneam, depinde de cel care se simte incomodat! MOTIVUL LUI/EI :))! )

https://www.tpu.ro/......e-nu-sunt/

SAU

https://www.tpu.ro/......undeti-la/

EVIDENT! CĂ UNORA LI SE VOR PĂREA INCOMODE ÎNTREBARILE MELE!

adresa probleme reale - și asta!

argumenta frumos - Adevărat! Foarte Adevărat! Doar că eu... NU SUPORT OMUL PROST! ȘI CARUIA ÎI PLACE SĂ JIGNEASCĂ, FĂRĂ VREUN MOTIV!
Sau care pune întrebări, dar vrea să rămână tot Prost! Iar dacă intri la discuții cu el, te jignește doar pentru că lui îi place să rămână în prostie și ar vrea ca toți să rămână la fel! Adică proști și fără să CUNOASCĂ ADEVĂRUL!

https://www.tpu.ro/......e-greu-de/

Cine a plecat de mult timp?

Pufuleti gratis plecand de mult timp, nu mai pot sa fiu chiar suta la suta sigur pe ce imi amintesc.

| J0B0MAT a răspuns:

Am și murit, dar probabil te și evită cine te cunoaște.

| Puffs explică (pentru J0B0MAT):

De ce crezi că mă evită oamenii care mă cunosc? happy
Ce Motive au? happy?! confused laughing

| J0B0MAT a răspuns (pentru Puffs):

Dacă îmi spui cine ești și te cunosc, îți pot spune vreun motiv.

Am fost și sunt utilizatorul cunoscut pe această platformă sub numele PufulețiGratis

Din ce îmi aduc aminte, cred că mai spuneai tâmpenii sau ceva troll-like, dar nu te știu bine.

Cred că mă confuzi!
Eu nu troluiam!

Sau te referi cumva la adevărurile pe care le spun în legătură cu natura voastră, a bărbaților?

Asta e ADEVĂRUL ȘI REALITATEA! NU troluială...

Dar nah, fiecare și-ar apara Specia :), și mai rău, apucăturile! Trist! TRIST!
... CĂ GÂNDEȘTI AȘA! :(

:) :))
;)

Uite aici niște răspunsuri de-ale mele care cred că te-au făcut și te-au determinat acum să-mi oferi acest răspuns :)

https://www.tpu.ro/......e-greu-de/

Mulțumesc pentru contribuția pe site!

Ești simpatic! :)

Da,nu te știu bine, dar în mare nu pot spune că ai niște idei extraordinare și nu sunt bărbat.
Cel mai probabil i-ai supărat pe câțiva și te evită, ori întrebările tale nu sunt foarte interesante, dar uite că ți-a răspuns lumea aici.Nu o lua personal.

| J0B0MAT a răspuns (pentru J0B0MAT):

Eu de exemplu nu răspund unor întrebări din lipsă de timp(nu am cum sa văd toate întrebările), din neștiință( poate cineva întreabă de fizică cuantică sau limba chineză), la unele cred că nu are rost din cauza banalității, trolling-ului deși îmi place să le mai răspund trolilor for fun, nu am chef, prefer să îmi folosesc timpul scurt pentru a da un răspuns care chiar ajută pe cineva, ori atunci când cunosc persoana și știu că nu ar înțelege, dar aici iarăși îmi place uneori să mă contrazic când nu am ce face. Probabil mulți aplică raționamentele astea.

Dacă m-ar mai și interesa părerea tuturor frustraților Pământului! happy

La care idei faci referire?

Big Like!

M-am uitat în mare, în general pare că te lungești și te învârți prea mult în jurul unei idei și mai și jignești, ataci gratis fără să cunoști mare lucru( cum m-ai considerat pe mine un bărbat cu apucături nasoale).

| siriusblack98 a răspuns:

Uita-te si tu putin la ultimele intrebari de pe TPU si o sa vezi ca in general se primeste raspuns destul de repede. Daca n-ai primit nici un raspuns, este pentru ca ai pus niste intrebari lipsite de interes general. Poate nu toata lumea stie sa iti sugereze tie o melodie asemanatoare cu alta de care n-au auzit in viata lor sau nu toata lumea se rupe in dans pe piese ca sa iti faca recomandari, ori poate ca nu le pasa nici cat negru sub unghie de melodiile tale.

| LisaJulie a răspuns:

E ajun de 1 mai! Lumea se pregateste sa faca gratar

| Puffs explică (pentru LisaJulie):

De aceea nu au chef/ timp să-mi răspundă întrebărilor? happy

| Colericul a răspuns:

Tu ești pufuleți? Amica lui Alexandra?

| Puffs explică (pentru Colericul):

Da eu sunt!

Tu cine ești?

Și cum de știi de existența mea sau a amicei mele /și a amicitiei noastre?!

| Colericul a răspuns (pentru Puffs):

Ca va știu! happy

De unde, cum, și de când? happy

Sunt sigură că pe Alexandra ai cunoscut-o! ( probabil și în privat?! Dincolo de ecranele monitoarelor?!

Dar pe mine CUM DE MĂ CUNOȘTI?!
Eu nu am făcut cunoștință face2face decât cu doi utilizatori ai site-ului: Alexandra și JohnTheAdvisor.
Deci, imposibil să mă fi cunoscut în privat!
Totuși, am impresia că știi multe despre mine!

Ești JohnTheAdvisor sau Fanta?
Ce ți-a zis Alexandra despre mine? happy

Fanta sunt laughing
Nimic nu a zis, nu e bârfitoare, e o fata bună.

E norocos John asta laughing

Tocmai, măi Fanta! happy
Că e fată bună! Și merită ceva bun de la viață!

Și eu am fost norocoasă că l-am întâlnit!

Chiar dacă nu a fost nimic între noi, căci, eu nu am dorit, tipul e foarte educat și galant!
Înainte de a ne despărți, el întorcându-se la Sibiu iar eu acasă, am mers la un supermarket să fac niște cumpărături pentru mami ( care îmi făcuse lista prin telefon laughing ), dorind să achiziționez acele produse platindu-le cu cardul, până să reușesc să-mi scot eu cardul din geantă, le plătise el cu cardul lui! Apoi, spre seară, trebuind să ajung acasă s-a oferit să îmi plătească taxiul până acasă, deșii nu e deloc ieftin! Un adevărat gentleman! Totuși, l-am refuzat politicos, deoarece nu mă simt bine să primesc chestii gratuite de la persoanele pe care sunt în procesul de a le cunoaște!

Oricum, un Gentelman se cunoaște de departe!

Pe TPU sunt oameni educați cu mici
excepții! El e printre cei mai educați din relatarea ta. Și tu ești o fata buna happy
Eu zic sa ii oferi o șansă ca nu prea mai exista astfel de bărbați în ziua de azi.
Ma bucur pentru tine ca ai avut o experienta asa de sublima. Meriți sa fii fericita ești o fata cuminte și buna.

" Pe TPU sunt oameni educați cu mici
excepții! El e printre cei mai educați din relatarea ta. Și tu ești o fata buna happy "

Există și persoane educate pe TPU, puține la număr, dar există! Sau tind să sper (vreau să sper) că există! CU ADEVĂRAT!
Căci, unii, se pretind că sunt cu totul altceva decât Originalul lor!
Asta e mult mai Grav decât a fi un bădăran fățit!
E un fel de... Diavolul care se preface Îngeraș de Lumină! devil happy
Deci Da, Mult mai Grav! Gravisimo! Căci ăstora MIE ÎMI PLACE SĂ LE SMULG CORNIȚELE! happy CU RĂDĂCINĂ! devil

Sunt o fată bună cu cine merită! Cu cine nu merită... sunt Diavolul, MAMA lui! devil

Cum spuneam, doar pe el și pe Alexandra i-am întâlnit în Real LIFE de pe site, și de pe orice altă platformă de socializare! Nu sunt fană a meeting-urilor de pe platformele sociale sau social media! Cu atât mai puțin, de pe un site dubios precum TPU-ul! laughing happy
Cred că E și va fi ultima dată când am întâlnit si voi întâlni oameni de pe internet... in Real Life!
Singura dată, exceptând această aventură ( ambele, atât cu Alexandra cât și cu JohnTheAdvisor)! a fost în 2014, de pe Facebook, mă contactase un tip, care mă întâlnise înainte în real life, fiind într-un parc cu niște amice, iar una dintre ele, trebuind să îi dea ceva sau vice-versa, el mă văzuse și îi ceruse Facebook-ul meu, apoi, după ce ne-am întâlnit am legat o relație... și voiam să ne căsătorim!
Ciudat, soarta a fost împotrivă! Dar și mai ciudat, cred că a fost și este singurul tip la care am ținut CU ADEVĂRAT! ȘI DUPĂ CARE IMI PARE RĂU! Restul, ( bine că am spus! ) - ADIOS!
Greu găsești măi Fanta un tip OK în mediul REAL! Darămite în online! NU M-AȘ RISCA!
NU CĂ MĂ TEM!

"Eu zic sa ii oferi o șansă ca nu prea mai exista astfel de bărbați în ziua de azi.
Ma bucur pentru tine ca ai avut o experienta asa de sublima. Meriți sa fii fericita ești o fata cuminte și buna. "

Bărbați care să te scoată în oraș și să cheltuiască bani cu tine, mai găsești!
La orice pas!
Bărbați cu adevărat gentili și educați, Adevărați Gentelmani! Mai rar! ( Mi se pare că sunt/ sunteți pe cale de dispariție! Extincție! happy La fel ca pasărea Dodo! happy ))

O șansă nu îi mai pot oferii pentru că, momentan doresc să fiu LIBERĂ! LIBERĂ ȘI SINGURĂ! În special pentru că sunt înconjurată de prea multă atenție masculină! Și nu știu cui ar fi cel mai indicat să i-o ofer!
Am nevoie de un răgaz în gândire, în simptamante!

(Apoi, de când vorbisem noi ultima dată, poate tipul e și căsătorit! ) happy
Eu voiam să văd doar ce mai face! Cum o mai duce. Dacă e OK, și motivul pentru care nu mai e prezent pe site! NIMIC! MAI MULT!

P.S: Sunt cuminte și bună! Dar cu cine nu merită sunt devil

Lumea nu e ceea ce pare! Sunt mulți care pretind ca sunt buni și sunt de fapt sociopati sau narcisisti, și oameni ca mine care par rai și se dau periculoși prin întrebări și de fapt sunt oameni foarte buni și empatici! Eu un singur viciu l-am avut, cu aparatele și am renunțat la ele definitiv, da eu nu știu ce sunt alea țigări, bautura sau droguri! Eu prin prisma întrebărilor și ce ai auzit de la Alexandra par un om rău, dar nu sunt deloc asa! Da sunt unii de treaba pe aici, în realitate sunt mulți ghiolbani fără empatie și tâmpiți, aici mai vezi câteodată oameni valoroși! Cu buna creștere! Pe alte platforme sunt mult mai ciudați decât aici! Eu de aia pot postez întrebări, ca îmi caut o iubita ca aici par oamenii mai faini! Aici ai o șansă mica sa găsești un om cu cei 7 anișori de acasă, în realitate m-am convins!
Știu ca găsești greu,mulți se droghează,beau fumează,mulți sunt nebuni deși par normali! E o generație pierduta, educația e la pământ.
Uite eu de exemplu sunt rău de gura,dar niciodată nu as face rău cuiva,sau sa bârfesc, sa denigrez,sa discreditez! Am alt mindset. Sunt puțin antisocietate dar asta nu e o societate plina de oameni care se droghează! Sa știi ca,câinele care latră nu musca,oamenii care par perfecți de multe ori te persecuta când ți lumea mai draga, și care par sărmanti și super smart.
Și eu caut o fata cuminte ca tine,cu frica de Dumnezeu dar nu găsesc, dar nici nu știu dacă o sa ma vrea vreo fata cu anxietate și atacuri de panica! Chiar ma simt discriminat de societate, ostracizat din cauza acelui tremur în public! Lumea ma crede într-un fel,dar eu nu am decât o anxietate foarte HIGH,atâta tot.
Tu trebuie sa găsești unul cu care rezonezi și care te face sa uiți de grijile de acasă și de problemele mamei tale,unul care te face sa fii tu cât mai dezinvoltata!
Eu zic sa nu te resemnezi,nu sunt toți bărbații la fel,nu sunt toți ciudați și dubioși. Singurătatea e grea și anii tinereții nu ii mai poți da înapoi niciodată! Vad ca ești o fata frumoasa, deșteaptă, ai un vocabular ok, meriți un bărbat cu multe calități și serios! Online slabe șanse but never say never.
Tu ești genul care vrea relații serioase și într-adevăr bărbații în ziua de azi cauta doar distracții, aventuri, dar nu în toate cazurile. Îți poți găsi un bărbat creștin ca tine, nu e totul în van, fata urata nu ești.
Tu fiind cumintela din păcate riști sa dai peste monștrii, trebuie sa ii cunoști bine înainte de a trece la un next level.
Și un bărbat străin îți poți găsi.
Eu iti doresc oricum mult succes pe toate planurile și ii urez multa sănătate mamei tale happy

E și inteligent băiatul, ii știu răspunsurile! Asa cum te-ai lăsat tu asa probabil și el, dar o sa revină!
Ce sa zic, ai grija de tine, și vezi ca Alexandra te iubește mult din ce am văzut, ți prietena adevărată, rar vezi asa ceva. Mereu îți lua apărarea.

Vad ca scrii tare frumos si corect! Ești faina mai pufi happy

| umbrax a răspuns:

Nu au murit, ci pur si simplu nu vor sa iti raspunda

| Puffs explică (pentru umbrax):

De ce? happy
Ce motive au?! happy

| umbrax a răspuns (pentru Puffs):

De unde sa stiu eu?

| Puffs explică (pentru umbrax):

Hai să o luăm altfel...

Nu răspund din Prostie-Că nu știu?! happy

Sau

Nu răspund din cauza Morții survenite în urma plictiselii de stat pe Aici happy!? happy

| umbrax a răspuns (pentru Puffs):

Uite, chiar nu stiu de ce nu vor sa iti raspunda la intrebarea sau intrebarile pe care le-ai pus pe TPU. Poate nu li se pare atat de interesante incat sa iti raspunda. N-am de unde sa stiu ca nu traiesc in mintea lor