| NonZarek a întrebat:

Este cineva care ma poate ajuta cu câteva sfaturi în privat sau chiar aici dacă se poate.
Acum cu venirea Crăciunului, am un apartament liber, în care nu locuiește nimeni și mi-a venit ideea sa fac ceva cu el legat de fotografie, sa l amenajez pentru ședințe foto.

Ideea mea ar fi ceva de genul, cumpăr un brad, impodobesc, pun decoruri și sa fac ședințe foto, de cuplu, cu bebe, de familie, etc.

Problema este ca nu știu ce aparatura as avea nevoie pentru asa ceva, am aparat foto, însă nu am obiectiv profesional și nici bliț, ce ar trebui sa am mai exact, nu pentru a fi de studio, ci sa fie super mulțumită lumea de calitate!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tu nu stii ce aparatura ai nevoie ma indoiesc ca stii sa faci si poze pe care lumea ar da un ban.

| NonZarek explică (pentru suntserios):

Mulțumesc pentru răspunsul tău care nu ma ajuta deloc, dacă habar nu ai de domeniu, trimite ți răspunsurile la coșul de gunoi, acolo vor fi apreciate. Dacă nu ști ce aparatura ai nevoie pentru un studio nu înseamnă că nu ști sa faci poze. Se vede clar nivelul tău de cultura și inteligenta. Am pus întrebarea aici tocmai pentru a afla ce am nevoie, nu pentru critici mai inteligentule.

| suntserios a răspuns (pentru NonZarek):

Logica simpla zice ca daca stii sa faci poze stii si ce aparatura ai nevoie. e atat de simplu.

| Naty1 a răspuns:

Eu zis sa il inchiriezi in regim hotelier.Il faci frumos, il pregătești si faci bănuți faini.Pe zi, pe weekend, pe noapte.

| siriusblack98 a răspuns:

Lumini, un aparat foto profesional, decoratii impecabile, disponibilitatea de aranjamente pe comanda si marketing in scopul promovarii. Totusi nu cred ca faci vreun ban din asta. Cine are bani si isi permite asa ceva se duce la un studio recunoscut unde stie la sigur ca va gasi ce doreste. Iar restul oamenilor de rand cred ca au cu totii un brad pe acasa si posibilitatea de a-si face o poza cu familia ca sa nu iti mai plateasca tie. Sa nu mai zic ca te trezesti cu ANAF-ul pe cap daca ajunge vorba ce faci tu acolo fara sa platesti taxe.

| Valentina8 a răspuns:

Cauta fotografi "profesionisti"sau macar cu experienta pe Facebook pe Instagram imprieteneste te cu vreunu, sau cere pur si simplu un sfat, iar o persoana dintr o mie cati sunt, iti va raspunde sigur. Nu ti fie rusine, incepe si tu "iti admir munca si as vrea s-o iau pe urmele tale..." laughing se va simti flatat si ti va zice tot ce doresti sa stii
Eu una n am experienta insa sfatul meu te-ar putea ajuta daca incerci, bafta