anonim_4396
| Anonim întreabă:

Este un user aici care scrie neobosit la Religie, apoi la S & F, apoi iar la Religie şi iar la S & F... Îi dă tot cu Dumnezeu, cu Biologie, cu Biblia, cu Astronomie - un fel de ghiveci. Dar el nu pune întrebări, ci face, cum am zis, un ghiveci din acele subiecte sau dă un citat dintr-un articol de pe net, iar la urmă, după punct pune şi un semn de întrebare. E în regulă? Deci nu e întrebare, dar îi pune semul întrebării.
Ex.: "În urmă cu zece ani oamenii de ştiinţă au descoperit fosilele moleculare..."

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Troll si atat. Probabil le copie de undeva ca 80% din ce scrie nici nu are sens.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

A... cred ca stiu despre ce vorbesti. Mi-a dat ignore dar... nu am nicio idee de ce laughing si sunt sigur ca la mai multi.

Pai este ok, fiecare face ce vrea. Daca omul vrea sa puna intrebari, este liber sa o faca. Sunt altii care fac si pun lucruri mult mai "grave". Ce face el este ok happy

| CortinaDeLut a răspuns:

Deci conversațiile au ajuns un fel de bârfe băbești.

| sabin89 a răspuns (pentru CortinaDeLut):

Tu ai luat-o ca bârfă. Dar eu aş vrea să ştiu dacă e în regulă (în acord cu regulamentul) să scrii un eseu care nu conţine nicio întrebare; pentru că aşa sunt postările de care zic. Semnul ăla al întrebării pe care îl pune la urmă e doar formal. În caz că regulamentul acceptă, e bine să ştim. Să scriem şi noi câte un eseu, să publicăm o ştire, să ne expunem părerea referitor la un anumit subiect; şi toate astea fără să întrebăm nimic. Asta era ideea.

| CortinaDeLut a răspuns (pentru sabin89):

Dacă voiai să știi asta, vorbeai cu domnșoara admină.

| Celcestietot a răspuns (pentru sabin89):

Ar fi trebuit o noua categorie „Notițe", pentru întrebările deja cu răspuns, sau sa fie o pagină de tip Wiki TPU, concepută special pentru astfel de situații. laughing Când nu știi să îți faci blog, postezi la noi, primim de toate.

| Darkmagic a răspuns (pentru sabin89):

Problema cu Meme10Memu s-a rezolvat partial.
De mirare ca utilizatorii TPU au dat dovada de inteligenta si nu au mai raspuns "intrebarilor", astfel incat acesta si-a facut repede un alt cont: Paladiu.
Din pacate, bolile de pe TPU au multe nume: Avalohis, dany1988, si inca vreo zece, care pun "intrebari" repetitive, de un cretinism greu de digerat iar utilizatorii TPU nu arata la fel de multa inteligenta in cazul lor, astfel incat sa-i determine sa plece tratandu-le prostiile cu zero raspunsuri.
La norocul pe care il ai tu, daca pui ca ei sapte intrebari una dupa alta sau scrii un eseu, esti avertizat imediat. laughing
Ai o istorie pe TPU...
Inca nu ai invatat cum functioneaza lucrurile aici?
Toleranta pana la cer pentru conturile bune de consult medical.
Imi pare rau ca trebuie sa iti spun, dar voi, utilizatorii TPU, ii tineti in viata cu raspunsurile voastre pe bizarii astia in care abia mai palpaie viata sociala reala.

| sabin89 a răspuns (pentru Darkmagic):

Eşti sigur că s-a reîncarnat în Paladiu? Sau doar bănuieşti?

| Darkmagic a răspuns (pentru sabin89):

Sunt absolut sigur ca Steregoi este Meme10Memu, asa cum sunt absolut sigur ca Paladiu (care si-a si sters cele doua "intrebari"), este Meme10Memu.
Ai in vedere si contul "conserva" FenantrenAntracen care s-a activat brusc, dupa ce a stat niste ani la rece, probabil sa nu se strice.
Nu are asta destule adrese de mail, de cate ori pot sa il dau eu in vileag ca e idiot congenital. big grin
Daca TPU ii tolereaza pe acesti oameni, nu inseamna ca voi trebuie sa le cantati in struna si sa le raspundeti la "intrebarile" mai mult decat stupide.

| sabin89 a răspuns (pentru Darkmagic):

Ce nume şi-a găsit şi el - fenantrenantracen :-> Bogată imaginaţie!

| Celcestietot a răspuns:

Userul Meme? Dacă este el, nu știu de ce, dar m-a blocat într-o perioadă când eram complet inactiv, deci nu aveam cu ce să-l fi deranjat, ciudat. Ca o părere obiectivă, zic eu, aici găsești comportamente exotice și în faza de testare, iar dacă scapă de sub control uite ce se întâmplă. Ar fi trebuit să se numească forumul : TCM - Toți în Țara Minunilor. laughing

| johnnny123 a răspuns:

Nu, nimic nu e in regula cu Meme10Memu.
Dar nu are niciun sens sa te certi cu el. Este ca si cum te-ai certa cu un vinyl zgariat.

| StrongHeart a răspuns:

Credeam ca e vorba de mine ca ma pasioneaza toate subiectele astea 4.

| SingleForOne a răspuns:

Nu aș avea o problemă cu ghiveciul, are el o logică, dar problema e despre activitatea acestuia, prin postarea acelor idei (întrebări, pentru că conține semnul de întrebare, ca și cum s-ar scuza, dar este tot spam). Scrie în regulament să nu se facă postări care nu caută o rezolvare sau genul de întrebări triviale care nu ajută pe nimeni (vara sau iarna?/ateu sau credincios?).

Dar întrebarea mai importantă, cine stă toată ziua, și nenumărate zile, să-i raporteze postările și contul? sau să trimită email de avertizare spre TPU în legătură cu acest utilizator?

| BilaRomânească a răspuns:

E ruda cu userul care tot are probleme cu o vena la cap si cu facultatea