anonim_4396
| Anonim întreabă:

Exista posibilitatea ca vremea si temperatura de afară sa iti afecteze viata de zi cu zi?
Eu una spre exemplu urăsc ploaia,temperaturile scăzute si vremea intunecoasa/inorata.Dar nu doar ca le urasc,chiar ma afecteaza psihic si fizic.Iar având în vedere că de luni bune cel putin in zona mea e doar frig,inorat si ploua ma simt constant molesita,fara vlaga,anxioasa,stresata ba chiar am dureri de cap,oase.Dar cand se înseninează si încălzește un pic imi revin, sunt din nou ok si pot sa imi reiau activitățile.
Mai pateste cineva?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dami mie vremea urata ca imi place. Evident ma simt molesit cand e innorat. De fel ziua cand e soare & cald nu imi place ma doare capu si ma simt obosit. Acum conduc pe timp de noapte dar ziua cand e frig si ploaie ador vremea. In tara zapada cu viscol mm o experienta de neuitat ar fi

| Naty1 a răspuns (pentru mgtow):

Sau asa.Ca sunt si persoane ce funcționează invers.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, toți cei ce urăsc ceva, sau pe cineva, așa pățesc. Încearcă să iubești vremea de afară. Știi cum? După ce faci duș cu apă caldă, dai cu rece. Mai deschizi fereasta dimineață, după ce ai dat cămașa de noapte jos, și faci niște gimnastică așa vreo 3-5 minute, goală pușcă. Să vezi că atunci vremea o să își dea seama că vreți să vă împrieteniți și o să te bucuri zilnic.

| Drimmero a răspuns:

Exact asa sunt si eu, iubesc caldura si vremea frumoas. Cand e frumos afara toata ziua voi fi bine-dispus, voi rade mult in ziua aia, sociabil de la prima ora, plin de energie, cum da ploaia afara si e urat ma doare capul dintr-o data, n-am energie si sunt mai morocanos. Cum ma uit pe geam cand ma trezesc si vad ca e urat afara am o reactie naturala ''pfaaa, tu-ti gura ma-tii de vreme nasoala". Nu mai suport nici iarna, 3 luni cat tine iarna ma simt fara viata, cum a dat caldura renasc dintr-o data

| Naty1 a răspuns (pentru Drimmero):

Adevarul este ca si la noi vremea asta urâtă tine de prea mult timp.Noi suntem născuți si crescuți într-o țară în care există 4 anotimpuri, nu doar unul cum o tine langa de ceva timp la noi.
Am avut spre exemplu săptămână trecut vreo 2 sau 3 zile calde, chiar mi-am luat pantaloni scurți si tricou dar cam atat.In rest ploaie, frig.Eu una nu am crezut ca mai apuc sa vad iarba, un copac inflorit sau inverzit.

| Drimmero a răspuns (pentru Naty1):

Asa e, clima a luat-o razna peste tot in lume. Noi avem un climat in tranzitie, se poate schimba oricand in timp, climatul mediteranean e perfect, de am avea si noi climatul asta ar fi perfect. Toate schimbarile astea sunt din cauza noastra ca ne batem joc de natura si o vom lua in bot daca nu se iau masuri cat mai urgent.

| SilentRain a răspuns:

Nu prea, in afara de oamenii nu prea are cine sa îmi strice starea

| Dismally a răspuns:

Da, cu siguranta vremea iti afecteaza starea de spirit. Patesc la fel cu ploile si cand ma gandesc ca vor urma doua luni in care va ploua aproape zilnic cad in depresie... sad

| Naty1 a răspuns (pentru Dismally):

Dsp.Hai ca aveam si vara daca e sad

| Dismally a răspuns (pentru Naty1):

Cam scurta din pacate sad

anonim_4396
| Anonim explică:

Da,sigur.

anonim_4396
| Anonim explică:

Mie îmi plac zilele ploioase,răcoroase şi întunecoase.Mă relaxează. Acum,normal că nu mi-ar plăcea să fie aşa tot timpul,mă mai satur şi de alea. Iarna,toamna şi primăvara mi-s ok,dar vara,dacă aş putea şi nu mi-ar plăcea să merg la plajă, aş desfiinţa-o. laughing
Pe căldurile alea, de multe ori n-am chef de nimic, mi-e lene să mă apuc de orice, până seara când se mai răcoreşte sunt ca o legumă.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Sincer acum, există ceva pe lumea asta să nu ne afecteze într-un fel sau altul? Nu prea.Starea ta interioară nu ar trebui să fie influențată de nimic.Doar tu să controlezi felul cum te simți.Cei care locuiesc în Anglia la clima de acolo sau cei din Alaska ar trebui să fie tot timpul posomorâți și fără chef de viață. Puterea stă în fiecare din noi să nu ne lăsăm doborâți de orice detalii nesemnificative. Când afară cerul "plânge" încearcă să ai activități care te binedispun în interiorul locuinței.

| Naty1 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Chiar am raspuns mai in sus.Noi ni suntem născuți în Anglia sau alaska.Noi suntem născuți si crescuți aici, obisnuiti cu 4 anotimpuri, nu doar unu.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Naty1):

Dar totuși ei cum rezistă acolo dacă noi nu rezistăm aici? Vremea a ajuns să fie la fel de schimbătoare precum sunt oamenii.Acum te bucuri și glumești, în clipa următoare îți vine să îl iei de gât.

| Naty1 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Ei asa s-au nascut, cu clima aia.Asa le sunt corpurile obișnuite si mintea.Dar pe noi după ce schimbam 4 anotimpuri zeci de ani, nu ne poti forta brusc da ne adaptăm doar la unul si si ala e frigul si umezeala.