| ThePrinceJoker a întrebat:

Experiente ale voastre sau povesti de groaza sau cu fantome alien


funda cea mai de groaza

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Am trait multe iti zic vreo doua asa mai infricosetoare:
Deci acum 1 an am mers la tara la nehoiasi.Intr-o zi eu si inca o vara de acolo am mers sa aducem apa de langa padure e o apa foarte buna.Am luat la noi doua galeti de tabla si am pornit.
Cand am ajuns varamea umplea o galeata iar eu ma uitam in jur, dintr-o data din padure vad ceva miscandu-se am zis ca e vreun om ceva si mi-am luat privirea cand m-am uitat a doua oara am vazut ca fugea spre noi.Am tras-o pe varamea de mana si i-am aratat ce vine spre noi.Am stat cateva clipe si ne-am uitat ce e chiar daca ne era frica am vazut un om aproape transparent cu o palarie pe cap o pelerina si cu un topor in mana.Cand l-am vazut am luat-o la fuga nici nu stiu cum am ajuns acasa.Bun le-am explicat parintilor erau si 2 unchi de fata. Unchii mei au luat cate o lopata si au zis hai sa vedem cine e.Cand am ajuns nu mai era nimeni dar galetile pe care le-am lasat le-am gasit cu cate o teietura adanca.Am ramas blocat.Ne-am intors acasa bunicamea fusese la biserica am vorbit cu ea de cele intamplate si ea chiar nea crezut in schimb restul au ras de noi si ne-a zis ca si ea a vazut-o acum mult timp tot in padure.Cica barbatul a fost insurat cu o vrajitoare din sat pana la urma au divortat sotul si-a facut o casa in padure si intr-o zi a iesit sa taie lemne afara ploua asta explica palaria si pelerina si toporul si vrajitoarea a venit pe la spate i-a luat gatul si l-a blestemat sa bantuie prin imprejurimi pe vecie.
Nu stiu daca e adevarata legenda dar stiu ce am vazut.

1 răspuns:
| tvdfannumberone a răspuns:

Eram la bucatarie (eu stau la casa) si o prietena a decedat recent sad. Si cum ma uit eu pe geam o vad in curte cum se joaca cu catelul meu si imi face cu mana. Apoi cand m-am uitat in alta parte, disparuse.