| Mogiojojo a întrebat:

Forever young, i wanna be forever young. Voua va e frica de batranete? Sincer mie imi e foarte frica. Batranetea mi se pare o stare de alterare atat fizica cat si din punct de vedere al personalitatii. Tinerii sunt intotdeauna avantajati in detrimentul varstnicilor. Cred ca e o perioada foarte grea sa vezi cum te ofilesti, cred ca e cel mai naspa sentiment. Voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nu știu dacă mi e frica de bătrânețe, dar ideea de trecere a timpului ma întristează.
Nostalgia mi se pare un sentiment pe cât de frumos din pricina momentelor frumoase trăite, pe atât de cumplit. Ma întristează oamenii bătrâni nostalgici, neputința în fata trecerii timpului.
Iar melodia de la alphaville ma face sa zâmbesc și sa plâng în același timp, întotdeauna, are o mare încărcătură emoțională

| RAY a răspuns:

Mi frica ca nu o sa ajung acolo, nu ca o sa fiu batran, trebuie sa fie o mandrie ca ai ajuns acolo, as vrea sa acumulez mai multe cunoștințe

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Bai da. Mor de frica batranetii sincer. Este una dintre cele mai mari temeri ale mele laughing
Teorietic, odata cu trecerea timpului mintea se acomodeaza cu varsta. Adica la 80 de ani, un om nu ar trebui sa aiba nici o problema ca moare, ca stie ca ii vine timpul si e impacat cu asta.
Dar daca nu o sa fie asa? O sa plang pe la 80 dr ani ca acum mor si ca astea... eh, glumesc in ultima parte.
Este greu pentru ca nu stii ce urmeaza dupa, daca ai stii sigur ca dupa mai e o viata, atunci nu as avsa nici o problema. Dar nu stim sad
Plus ca dupa ce moare cineva... nu isi mai aduce aminte nimeni de el peste cativa zeci de ani.

Deci, poate o sa ne schimbam mentalitatea asta intre timp, sper. Pentru ca nu as putea sa traiesc cu gandul asta pana la batranete. Adica, as putea nu stiu big grin, nu am ajuns acolo.
De altfel in acest moment suntem cei mai tineri decat o sa fim vreodata. Maine la fel, si in fiecare zi prezenta.

PS: Ma apropii de secretul tineretii iar cand o sa fie cazul o sa va anunt euwinking

| SilentRain a răspuns:

Nu mi-e frica de bătrânețe, pe mine doar facturile ma sperie

| StrongHeart a răspuns:

Mi-e frica doar sa nu cumva sa imbatranesc urat,sa fiu singur, fara bani si sa nu ma caute nimeni(copii, nepoti).Ala ar fi cel mai urat scenariu, dar batranetea si moartea sunt inevitabile, trebuie sa ne bucuram de prezent si sa construim ceva acum sa nu regretam mai tarziu.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Cam este o perioadă nașpa, însă vine și cu avantaje, ai mai puține responsabilități(asta daca stai la oraș), poți juca table și șah cu vecinii tot timpul sau sa socializezi mai mult(asta daca ai vecini cam de aceeași vârstă cu tine)deci e o perioada plictisitoare dar frumoasă, depinde acum ce faci in prezent că să ai o bătrânețe asigurată

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Și eu sunt exact la fel!
Efectiv n-am chef să aud oamenii spunând „ia mă, iar a venit hoașca asta pe aici".

| JUNNKiE47 a răspuns:

Ai o singura viata, majoritatea lucrurilor se intampla doar o data, distreaza-te cat mai poti si bucura-te de tinerețe, cand vei fi bătrân sa ai ce sa le povestești copiilor/nepoților. Si nu te panica, te vei ofili o dată cu amicii tai.