| aaaa12345 a întrebat:

Funda! In Mos Craciun nu mai cred, dar Mos Nicolaie de el nu mi-a spus mama si as vrea sa ma lamuriti si la o colega i-a spus ce exista Mos Neculaie.Raspunsuri rapide ca maine imi trrebuiesc.

Răspuns Câştigător
| shtephie a răspuns:

Exista Mos Craciun si Nicolaie in sufletul tuturor! Toti asteptam cadouri happy

9 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Probabil părinţii colegei tale au vrut să păstreze farmecul sărbătorilor de iarnă; dar nu, nu există nici Moş Nicolae, nici Moş Crăciun.

pa, pa.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Mos Nicolae e la fel ca si Mos Craciun dar unpic mai sarac.
Mos Nicolae si Mos Craciun-mama si tata.

Bafta si o seara placutahappy

| pwp a răspuns:

Scz ca te dezamagesc, dar nici mos Nicolae nu exista.
el a fost un Sfant, in caz ca nu stiai love struck

| AnaEindragostita a răspuns:

Uite acestia mos craciun si mos nicolae sunt oameni importanti si de asta se spune " vine mos craciun " " vine..." intelegi? este chiar frumos daca crezi funta?

| Psihiatra a răspuns:

Niculae e la fel ca si craciu. El este de fapt un sfant despre care o sa inveti la religie.

| B0dDy a răspuns:

Cati ani ai laughing?
Nu exista nici Mos Craciun nici Mos Nicolae happy

| Minks a răspuns:

Nu exista asa ceva, sunt prostii.

| VIPER a răspuns:

Nu exista nici mos neculaie nici niculaie nici niculai si nici mos craciun si nici mos carnaciun.NU EXISTA! mos nicolae este un sfant important si cu ocazia asta se da cadouri la copii in ghete.mos Craciun este o persoana care, a primit-o pe fecioara Maria care a nascut in grajdiul lui Craciuntonguetonguetonguetongueiauzi mos craciunlaughing)vine un om gras de 200076956674564 ani care intra pe soba si se duce la pom sa puna dulciurilaughing)doamne ce aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mah exista mosssss craciun si mos niculaieee