| Angel_4421 a întrebat:

Heei! Vreau sa aud povestile voastre:X:XPovestiti'mi cum v-ati imprietenit cu prietena/ul cea/l mai bun/a.sau pers viselor voastre:Xnu stiu ceva ce v'a schimbat viata.Sunt curioasa...:X:Xcel mai sweet rasp v'a primi funditaa.Astept cat mai multe rasp:X:Xpupici:*:*

Răspuns Câştigător
| ChocolateDroid a răspuns:

Salut.

Pai sa vedem...
In clasa a 5a, clasa mea si cu inca o clasa s-au unit. Eu eram trista deoarece nu ma intelegeam bine cu cei din clasa cealalta. Mai ales cu un grup de fete pe nume Alina, Teo si Alexandra.
Ne barfeam reciproc si nu vorbeam chiar deloc. Apoi o prietena Karina s-a imprietenit cu acea Alina si a inceput si ea sa ma barfeasca, ele devenind bune prietene...In timp lucrurile s-au schimbat foarte mult, ele s-au cam certat iar eu am inceput sa ma inteleg bine cu acel grup in special cu Alina.
Si asa vorbeam mai des si mai des, m-a chemat la tara la ea, de unde am plecat cu niste amintiri foarte frumoase pe care nu o sa le uit love struck Si incetul cu incetul din "acele fete care se barfeau si nu se suportau" am devenit cele mai bune prietene love struck Mi-am dat seama ca am avut un MARE noroc ca m-am imprietenit cu ea deoarece e o prietena adevarata si o fata de nota 20 love struck Sper sa nu ne certam NICIODATA!
Avem foarte multe amintiri impreuna, mai ales acum cand e insfarsit fericita cu adevarat ( si eu la fel love struck ).

Din partea mea : " Alina sper sa fi fericita si iubita cum esti acum love struck. Si multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine mereu si mi-ai fost o prietena foarte buna love struck Imi doresc sa ramanem tot asa. love struck Love you:* "

Aceasta este povestea care mi-a schimbat viata si care m-a transformat dintr-o fata ingamfata, intr-una sociabila. Si ii multumesc mult! :*

1 răspuns:
| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Va se scrie legat phbbbbt

Întrebări recente