| 22anirolF a întrebat:

Hei! Am o intrebare: de ce toti studentii din anii terminali se plang ca nu ii ajuta profesorii coordonatori cu licenta? Ii ignora luni de zile, nu le raspund la mailuri etc. E normal asa ceva? Nu e si coordonarea licentei una din atributiile lor? In aceeasi masura in care sunt si cursurile? Nu trebuie platiti sau ceva, nu? Ei asta fac. nu?

6 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Hei! Lucrarea trebuie sa fie scrisa in totalitate de elev, iar profesorul doar sa evalueze ceea ce este necesar.

| 22anirolF explică (pentru Celcestietot):

Da, știam asta.
Dar vorbeam cu cineva care a trimia ceva ce a scris unui profesor si nu i-a mai răspuns de prin decembrie... ce faci in condițiile în care nu ți se răspunde de luni de zile?

| Ventrue a răspuns (pentru 22anirolF):

Insisti. Il suni, ca poti face rost de numarul de telefon de la secretariat. Profesorii aia au studenti din trei ani si poate si master/doctorat pe cap, nu o mana de oameni care fac galagie ca nu isi bagati in seama.

| 22anirolF explică (pentru Ventrue):

Una e sa nu fii bagat in seama, alta sa nu ti se raspunda de luni de zile...
Da, si eu i-am zis fetei respective cu care am vorbit sa mai insiste, dar mi-a spus ca l-a cautat si pe la facultate si ii spune ca ii trimite nu stiu ce materiale, ii cere sa ii trimita sa se uite ce a scris, ea ii trimite si el nu mai raspunde nimic. Nu mi se pare ok nici asa, nici din partea profesorilor. Nu exista repercusiuni pentru cei care fac asa?

| Ventrue a răspuns (pentru 22anirolF):

Ba da, il poti reclama la decanat si daca le pasa destul o sa ii zica sa fie si el mai atentlaughing Cam asta e tot ce poti sa le faci.

| supadeceapa a răspuns:

Pentru că nu li se dă mură în gură laughing. Cel puțin la mine așa a fost, oricât de bine explica profa la consultații și oricâte indicații dădea, colegele mele tot se plângeau.