| Denissa2000 a întrebat:

Hei happy. Am și eu nevoie de un sfat mai prietenesc. Recent am fost îndrăgostită de profesorul meu, i-am dat cerere de prietenie pe Facebook, pe site-ul facultății ( e o platforma ), mail-uri pe adresa personală, sunat cu ascuns. L-am vazut fizic o singura data când m-am dus la secretariat fiindcă facem online. El îmi reacționează la postări pe Facebook destul de des și se uita la poveștile mele la care și reacționează mai mereu. Azi am avut ora cu el și s-a comportat cu mine total normal, adică exact opusul a ceea ce mi-as fi dorit. in fine. treaba asta tine deja de 2 luni și i-am dat block astăzi pe Facebook. Am făcut alegerea înțeleapta? Este și logodit și mi-a-a părut decizia cea mai înțeleapta pentru sufletul meu. Dacă mă întreabă de ce l-am blocat(in caz ca ar observa ) ce sa spun? Adevarul sau? Oare am făcut bine?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pai nu trebuia sa-i dai block, de ce? Era un om in primul rand, comunicai cu un om care era si destept pe deasupra fiind profesor, si relatia cu un asa om este benefica sufleteste mereu ca amic.
Daca te intreaba ii zici adevarul si aia e, nu e nici o problema, va intelege.

Poate te-ar place si el dar nu a indraznit sa se manifeste, de aia zic sa-i zici adevarul, ca s-ar putea sa ai o surpriza placuta.
Si daca e logodit ce? Lumea se mai si dezlogodeste in masa, asa ca e okey la o adica.
Zici ca ti-a fost asa nu stiu cum de situatie si ai blocat, dar ca...asa si pe dincolo.

Lasa-i dreptul democratic de a alege cand stie ca-l plac doua femei, aia cu care e, si tu, el va alege de buna voia care va fi prietena lui, e f okey sa incerci, el are relatie, nu tu, deci de el depinde.

Si eu daca eram prof, chiar daca te placeam, nu ti-as fi aratat, ca e mare risc sa-mi pierd jobul.
Dar daca aud ca si tu ma placi, atunci poate fac rel cu tine dat fiind ca si eu te placeam de fapt.

Asa ca da-i tare inainte, lupta pentru ce doresti, nu te lasa, incearca! Daca nu zici adevarul, si de fapt iesea bine daca stia ca-l placi?!

8 răspunsuri:
| ContInchis666 a răspuns:

O decizie corecta, cel mai urât e sa te bagi intre doi oamenii

| Denissa2000 explică (pentru ContInchis666):

Da,corect. dar n-a fost vorba de asta, el evident nu era interesat

| ContInchis666 a răspuns (pentru Denissa2000):

Cum te-ai simți sa se bage alta peste tine?
Lasa-l ca e mai demn asa, suferi putin dar iti trece

| Denissa2000 explică (pentru ContInchis666):

Corect.

| Mosotti a răspuns (pentru ContInchis666):

Nu o decizie corecta, nu s-ar baga ea, el alege, ca doar nu-i ia cu forta, sa ii zica adevarul sa vedem ce este, poate ar fi si el interesat dar nu a indraznit sa se manifeste ca riscul e enorm ca prof!

Deci daca-i zice adevarul s-ar putea sa fie bine pentru ea. Si daca e logodit ce? Sute de milioane au fost logoditi si s-au dezlogodit, nu asta e buba.
Iar el alege ce doreste de buna voie, ca daca el zice nu, nu ramane, ea are dreptul sa incerce.

Deci sa-i zica adevarul si aia e.
Nici eu ca profesor n-as indrazni sa ma arat ca-mi place de o studenta sincer!
Dar daca vad ca ea ma place, e altceva, as face relatia, pana termina fac, ne-am ascunde, dar nu ar fi oricum o problema.
Ne-am ascunde sa nu ne vada alti studenti sau alti profi.

| Intum a răspuns:

"Dacă mă întreabă de ce l-am blocat(in caz ca ar observa ) ce sa spun? Adevarul sau?"

Nu, în niciun caz.

"Oare am făcut bine?"

Având în vedere că îți e profesor și mai e și logodit: Categoric!

| Denissa2000 explică (pentru Intum):

Da. la asta mă gândesc și eu. Mă chinuiam să citesc mii de pagini la materii ce nu mă interesau in mod special din dorința de a vorbi cu el. Când am vazut ca nu se va intampla nimic am fost puțin dezamagita, nici nu mai am vreun prieten in perioada asta și am simțit nevoia sa mă descarc cumva.

| Heraclit a răspuns:

Daca e logodit ai procedat foarte bine blocandu-l. Nu te baga intre 2 oameni logoditi sau casatoriti ca nu e bine deloc.